Samu Haber pyörittää menestysbisnestä.

Samu Haber on musiikkimaailman kultasormi: Liki 4 miljoonan euron varallisuus, ökykämppä ja luksusautoja!

Uutiset | 23.07.2017 12:01

Tuoreella Vain elämää -kaudella hurmannut Samu Haber, 41, on kiistatta suomalaisen musiikkimaailman taitavimpia bisnesmiehiä. Sunrise Avenuen johtaja on vienyt bändinsä maailmanmaineeseen ja itsensä muun muassa The Voice of Germany -ohjelman tähtivalmentajaksi.

Voi voi, mitä teet lauluäänellesi Samu Haber?

Samu kanavoi menestystään omistamalleen Get Nasty Oy:lle. Kymmenen vuotta sitten perustettu yhtiö on ollut jo vuosia rahantekokone. Viime vuonna firma teki 918 000 euron voiton noin 2,1 miljoonan euron liikevaihdolla. Tilinpäätöksestä uutisoi ensimmäisenä Kauppalehti.

Tulos pieneni vuodesta 2015 liki 250 000 eurolla, mutta toiminnan kannattavuus on pysynyt jättimäisenä. Get Nasty maksaa vuodessa enemmän tuloveroja kuin moni muu suomalainen artisti saa firmalleen kasaan liikevaihtoa. Kahden viime vuoden aikana firma on muistanut verokarhua yli 560 000 eurolla.

Rahat osakkeisiin

Samu on paljastunut innokkaaksi sijoittajaksi. Asia on todettavissa myös Get Nastyn taseesta, jonka mukaan yhtiöllä on osakkeita 1,7 miljoonan euron edestä. Putiikilla on voitonjakokelpoisia varoja yhteensä lähes neljä miljoonaa euroa.

Suhdekriisi päällä: Samu Haberin Vivianne-puoliso julkaisi antoisan kuvan vartalostaan - kuva!

Laulaja on sijoittanut omaisuuttaan start up -yrityksiin. Bisnesenkeli-Samu kertoi hiljattain Kauppalehdelle satsanneensa vuoden aikana kuusinumeroisen summan neljään eri yhtiöön.

Osaa myös törsätä

Kurinalaisen liiketoiminnan lisäksi Samu on muistanut myös palkita itseään. Tilinpäätöksen mukaan hän nosti yhtiöstä viime vuonna 150 000 euron osingot.

Muusikko on tehnyt viime aikoina myös kalliita ostoksia. Seiska kertoi vuosi sitten, että Samu hankki Helsingin ydinkeskustasta arviolta 2,5 miljoonan euron arvoisen huoneiston. Kahdesta asunnosta koostuvassa lukaalissa on tilaa noin 200 neliötä. Hän muutti ökykotiin pitkäaikaisen mallirakkaansa Vivianne Raudseppin kanssa. Suhde kuitenkin päättyi, kun Vivianne muutti tänä keväänä pois asunnosta.

Tuliko ero? Vain elämää -Samu Haber paparazzattiin kauniin mysteerinaisen kanssa Saksassa - kuva!

Samu arvostaa saksalaista autotehtailua. Hän köröttelee BMW:n X5 M50d -katumaasturilla. Järkäle tuottaa 381 hevosvoimaa ja kiihtyy nollasta sataan 5,3 sekunnissa. Viime lokakuussa hankittu auto maksaa varusteista riippuen reippaasti yli 150 000 euroa. Samu omistaa menopelin firmansa kautta.

Samu Haberin auto.
Teksti:Juha Nurmi
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!