Uutiset

Samu Haber kommentoi huumausainerikossyytettään – juhli jatkoilla: ”Myönnän käyttäneeni siellä vähäisen määrän huumausaineita”

16.01.2020 18:44

Sunrise Avenue -tähti Samu Haber kommentoi häntä vastaan nostettua huumausainerikossyytettä.

Iltalehti uutisoi tänään, että Samu Haber on saanut syytteen huumausainerikoksesta. Lehden tietojen mukaan Samu Haberin syyte liittyy suureen huumevyyhtiin, jonka pääepäiltyjä ovat olleet Niko Ranta-aho ja Janne ”Nacci” Tranberg.

IL: Samu Haberille syyte huumausainerikoksesta!

Samu kommentoi asiaa Instagram-tilillään.

- Sain tänään tietooni, että minua epäillään huumausainerikoksesta. En ole sellaiseen syyllistynyt. Olin kesällä 2019 eräillä jatkoilla ja myönnän siellä käyttäneeni vähäisen määrän huumausaineita, joita minulle ilmaiseksi tarjottiin. En siis edes ostanut mitään. Olen kertonut tämän myös poliisille viime vuonna, hän kirjoitti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

(English below) Sain tänään tietooni, että minua epäillään huumausainerikoksesta. En ole sellaiseen syyllistynyt. Olin kesällä 2019 eräillä jatkoilla ja myönnän siellä käyttäneeni vähäisen määrän huumausaineita, joita minulle ilmaiseksi tarjottiin. En siis edes ostanut mitään. Olen kertonut tämän myös poliisille viime vuonna. Huumeiden käyttö on rike ja se on väärin. Siitä kuuluukin saada sakkorangaistus. Oikeudessa nyt käsiteltävän suuremman vyyhdin kanssa, johon nimeni on liitetty, minulla ei ole mitään tekemistä. Olen ollut todella typerä ja huumeiden käyttöä ei voi mitenkään puolustella. Otan tästä opikseni. Pyydän anteeksi käytöstäni läheisiltäni, bändiltä ja yhteistyökumppaneiltani sekä kaikilta, jotka mahdollisesti pitävät minua jonkinlaisena esikuvanaan.  Asiaa tullaan puimaan oikeudessa kevään aikana, joten en tule kommentoimaan asiaa tässä vaiheessa tämän enempää. 🇬🇧 It came to my attention today that I am suspected of a drug offence and this will be brought to court later this year in Finland. In summer 2019, I attended an after party and I admit having a small dose of drugs there, offered to me for free. Doing drugs is a crime and it’s wrong. Imposing a penalty for that is absolutely right. I’ve been really stupid and there are no excuses. I will learn from this. I apologise my behaviour to my beloved ones, the band, partners and everyone who might think of me as some sort of a role model.

A post shared by Samu "Hapa" Haber 🦊 (@hapahaber) on

Muusikko painotti, ettei hänellä ole mitään tekemistä oikeudessa käsiteltävän vyyhdin kanssa. Hän halusi pyytää anteeksi kaikilta niiltä, jotka pitävät häntä jonkinlaisena esikuvana.

- Olen ollut todella typerä ja huumeiden käyttöä ei voi mitenkään puolustella. Otan tästä opikseni.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Pasi Murto, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!