Uutiset
Katso kuva!

Samu Haber julkaisi ”erovuodatuksen”: En päästä sinua elämääni enää koskaan!

25.09.2017 12:05

Vain elämää -ohjelmassakin nähty Sunrise Avenue -laulaja Samu Haber paljasti Instagram-tilillään julkaisemassaan kirjoituksessa tehneensä ison elämänmuutoksen. Hän kirjoitti ”eroavautumisen” pitkään elämässään olleesta asiasta.

− Minun tulee sinua ikävä. Olit aina tukenani. Sinä ja minä kappaletta kirjoittaessa tai konsertin jälkeen. Rakastelun jälkeen tai sydän särkyneenä maailmaa vihaten. Tai palkinto kainalossa kännissä samppanjaa pöydälle suihkuttaessa. Olet ollut siinä siitä asti, kun olen kutsunut itseäni mieheksi. Me kaksi maailmaa vastaan, Samu kirjoitti.

Kirjoituksessaan Samu kertoi, että hänen on aika kääntää uusi sivu elämässään.

− Kukaan ei tunne minua paremmin ja syvemmin kuin sinä, mutta nyt on aika päästää irti. Ajattelen sinua todennäköisesi niin kauan kuin elän, mutta en päästä sinua elämääni enää koskaan. Kiitos. Se oli hienoa, mutta itse asiassa haiset kuvottavalle ja satutat ihmisiä.

Samun kirjoituksen lopussa paljastuu, että hänen avautumisensa liittyi tupakointiin ja sen lopettamiseen. Muusikko paljasti viestinsä käyttämällä hashtagia #quitsmoking (lopeta tupakointi).

 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!