Uutiset
Vain Seiskassa!

Sampo ja Minttu Kaulanen puhuvat avoimesti lastensa kuullen: Seksiä myöten kaikki käsitellään!

13.08.2017 15:02

Kauppiaspari Sampo ja Minttu Kaulanen ovat opettaneet myös lapsilleen, ettei tunteita pidä piilottaa. Kaulasten uusioperheessä on neljä tyttöä. Jasmin, 17, ja Jade, 12 ovat Mintun ensimmäisestä liitosta. Jenriina, 11, puolestaan Sampon edellisestä suhteesta. Lisäksi parilla on yhteinen, 3-vuotias Rianna-tytär.
Perhe lomaili viime viikolla Espanjan Torremolinoksessa ja Seiska julkaisi tuoreimmassa numerossaan ensimmäiset kuvat uusioperheestä.

Selviytyjät-sarja muutti Sampoa

Sampo palasi heinäkuussa Selviytyjät-sarjan kuvauksista kuuden viikon viidakkoreissun jälkeen. Filippineillä ruoka oli kehnoa ja miehen paino putosi 10 kiloa.

Kaulasen perhe nautti Espanjan auringosta ja vesileikeistä.
– Sampo muuttui viidakossa. Nyt hän hymyilee enemmän ja on oikeasti kiinnostunut asioistamme, Jasmin kehuu isäpuoltaan.
Sampo ja Minttu ovat molemmat värikkäitä persoonia. He uskaltavat puhua kipeistäkin asioista sekä tv-katsojien että lastensa kuulleen. Heidän perheensä elämää saa lokakuusta alkaen seurata TV5-kanavalla Lapin Sampo ja kauppiaan rouva -sarjassa.

Liiankin avoimia?

Sampo on mediassa kertonut muun muassa isänsä itsemurhasta, kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstään ja lapasesta lähteneestä juomisestaan. Myös Minttu on kertonut menneisyydestään avoimesti.
– Olemme ehkä liiankin avoimia, samoin lapsemme. Kiellettyjä puheenaiheita ei ole. Seksiä myöten kaikki käsitellään ja lisäksi tappelemme usein.

Teksti:Anne Pennanen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!