Uutiset

Sampo Kaulasen Minttu-vaimo kommentoi pariskunnan miljoonabisnestä: Sampon perseily tuottaa tulosta!

02.12.2018 17:39

Seiska kertoi aikaisemmin, että Sampo Kaulasen, 39, pyörittämän Jounin Kauppa Oy:n liikevaihto on ollut tasaisessa kasvussa. Viime vuonna yhtiö ylsi peräti 12,5 miljoonan euron liikevaihtoon, josta jäi myös reilun puolen miljoonan euron voitto.

Firman toimitusjohtaja ja Sampon vaimo Michelle "Minttu" Murphy-Kaulanen, 38, sanoo, että julkisuudella on ollut iso merkitys.

– Onnistuminen on monen asian summa, mutta nyt se Sampon perseily alkaa tuottaa tulosta, Minttu toteaa suorasukaiseen tyyliinsä.

– Perseilyllä tarkoitan sitä, että naama on näkynyt julkisuudessa. Jounin kaupan nousu näkyväksi ilmiöksi sosiaalisessa mediassa tuo asiakasvirtoja myös hiljaisempina aikoina, hän jatkaa.

Minttu muistuttaa, että epäilyistä huolimatta kaupan eteen on tehty paljon töitä, ja äärettömän hyvä henkilökuntakin on ollut menestystekijä.

– Täytyy kiittää myös Sampon äitiä. Hän jaksoi pimeimmän ajanjakson, kun yrityksellä ei mennyt hyvin, kauppiaan vaimo suitsuttaa.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

 

Teksti:Juha Nurmi ja Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!