Hyppää pääsisältöön
Sampo Kaulanen oli palaa loppuun.

Sampo Kaulanen oli palaa loppuun ennen lemmenlomaa Minttu-vaimon kanssa: Viime vuosi oli raskas - virta oli hyvin lopussa!

Kyläkauppias Sampo Kaulanen ja hänen vaimonsa Michele "Minttu" Murphy-Kaulanen matkustivat tammikuun puolivälissä lemmenlomalle rapakon taakse kaksistaan ilman lapsikatrasta.

Rakastavaiset viettivät ensin neljä päivää New Yorkissa, josta suuntasivat kymmeneksi päiväksi Bahamalle ja vielä päähänpistosta muutamaksi päiväksi Jamaikalle.

Lue myös: Sampo Kaulanen ja Minttu-vaimo karkasivat lemmenlomalle ilman lapsia: Nautimme toisistamme vällyjen välissä - kuvat!

Krapulassa koneeseen

Viime vuonna sekä Lapin Sampo ja kyläkauppiaan rouva -ohjelmassa että Selviytyjät Suomi -sarjassa nähty Sampo kertoo loman tulleen oikeaan saumaan. Hän oli jo kaivannut taukoa töistä.

– Viime vuosi oli raskas. Tv-sarjojen kuvaamisen lisäksi pyöritimme luonnollisesti kyläkauppaa, suhasimme kahden kodin väliä ja pidimme luentoja. Tuntui, että virta oli hyvin lopussa. Olin lähellä palaa loppuun, Sampo huokaisee.

Lue myös: "Säikähdin v***sti!" - Sampo Kaulasen ja Minttu-vaimon unelmalomalla vaarallinen läheltä piti -tilanne: Meinasin menettää hänet aamulla!

Sampo ja Minttu lähtivät Amerikan-reissulleen pienessä krapulassa, sillä he olivat edellisenä iltana Kultainen Venla -gaalassa, ja Sampo oli jatkanut juhlimista aamun pikkutunneille saakka.

– Tasoittavat otettiin lentokentällä, Sampo kuittaa.


Teksti:
Petri Voutilainen
Kuvat:
Seiskan arkisto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!