fbq
Uutiset
03.06.2020 06:03
Teksti: Kirsi Pöllänen|Kuvat: Seiskan toimitus
Sampo Kaulanen
Sampo Kaulanen ja Minttu muuttivat uuteen kotiin! Pihalla poreamme, sisustus loppusuoralla!
Uutiset
03.06.2020 06:03
Teksti: Kirsi Pöllänen|Kuvat: Seiskan toimitus

Kyläkauppias Sampo Kaulanen, 41, ja Michele ”Minttu” Murphy-Kaulanen, 40, ovat päässeet muuttamaan uuteen taloonsa Äkäslompolossa. Koti sijaitsee vanhaa asuntoa huomattavasti yksityisemmällä paikalla, mutta vain muutaman kilometrin päässä Jounin kaupalta.

sd

Aviopari on yhdessä suunnitellut uuden talon sisustuksen. Sampo on esitellyt lopputulosta myös Instagram-tilillään. Olohuoneessa on normaalia suurempi huonekorkeus, ja tunnelman täydentää kaunis takka. Suurista ikkunoista avautuvat Lapin maisemat. Pihalla on poreamme, jossa voi lojua ja katsella vaikka taivaalla loimuavia revontulia.

– Kohta kaikki alkaa olla valmista. Olen yrittänyt välttää turhan romun hankintaa. Yllättävän kivuttomasti muutto on mennyt. 

Vaikka Sampo onkin osallistunut sisustamiseen, hän antaa lopputuloksesta kiitokset vaimolleen.

– Jos olisin tehnyt oman mieleni mukaan, tässä olisi voinut käydä köpelösti. Täytyy antaa pisteet rouvalle, Sampo naurahtaa. 

Pihalta näkymät tunturiin

Rinnetontille rakennetussa talossa on tilaa 135 neliötä. Pihalta avautuvat upeat näkymät ympäröiville tuntureille. 

– Ostimme talopaketin "avaimet käteen" -periaatteella. Sisustuksen suhteen olimme Mintun kanssa muutamista asioista eri mieltä. Itse haluaisin kivipintaa ja kivilattian. Talo tontteineen tuli maksamaan noin 500 000 euroa, Sampo kertoi suunnitelmistaan Iltalehdessä syksyllä. 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »