Sami Yaffa ja Meeri Koutaniemi avoimena suhteestaan: Kosinta nakuna hangessa!

Uutiset | 02.12.2017 19:02

Hanoi Rocks -yhtyeestäkin tunnettu rokkarilegenda Sami Yaffa, 54, avioitui palkitun valokuvataiteilijan Meeri Koutaniemen, 30, kanssa Mallorcalla syyskuussa. Viime torstaina pariskunta julkaisi ensimmäisen yhteisen työprojektinsa Sami Yaffan maailma -kirjan. Se on kuvaus Samin tulevan Sound Tracker -ohjelman kolmannesta tuotantokaudesta.

Lue myös: Sami Yaffa ja Meeri Koutaniemi naimisiin Mallorcalla - katso kuvat!

Ohjelmassa reissataan ympäri maailmaa tutustumassa eri maiden musiikkikulttuuriin. Pitkät reissut ovat usein testi parisuhteelle etenkin, jos niihin vielä yhdistää yhteisen työn.

– Päinvastoin. Tämän vuoden antoisin oivallus oli, että pystymme tekemään töitä yhdessä. Se kertoo paljon siitä, mitä voimme tehdä tulevaisuudessa, Meeri kertoo.

– Meillä ei ole riitoja. Reissaamme oikein hyvin yhdessä, koska teemme sitä työksemme ja olemme tottuneita siihen, Sami toteaa.

Kuherruskuukausi siirtyi

Samin ja Meerin suhde alkoi Samin laitettua Meerille töihin liittyvän viestin Facebookissa. Kaksikolla klikkasi heti. Juuri julkaistussa kirjassa kuvaillaan, kuinka Sami kosi Meeriä joulupäivänä noustuaan avannosta ja polvistuttuaan nakuna hankeen.

 

Happy holidays from Koutaffa! #avanto #kuusamo #koutaffa

A post shared by Meeri Matilda Koutaniemi (@meerikoutaniemi) on

Kaksikon ensimmäinen yhteinen kirja päättyy sopivasti heidän häihinsä. Kuherruskuukausi jäi kuitenkin työkiireiden takia viettämättä.

Lue myös: Palaako Hanoi Rocks enää koskaan? Sami Yaffa vastaa!

– Se siirtyi ensi vuodelle. Varasimme sille ajan keväältä, Meeri paljastaa.

Mahdollisesta perheenlisäyksestä rakastavaiset ovat vaitonaisia.

– Keskitytään ensimmäiseksi näihin muihin yhteisiin hankkeisiin, Meeri nauraa.

Yli 200 reissupäivää

Aviopari suunnittelee jo seuraavia yhteisprojekteja.

– Paria hommaa pyörittelemme päässämme, mutta niistä ei voi vielä paljastaa muuta kuin että ne sijoittuvat Suomeen, Sami sanoo.

Lue myös: Sami Yaffa muutti pois Jenkeistä 25 vuoden jälkeen: Aika iso muutos!

Sami ja Meeri reissaavat kumpikin yli 200 päivää vuodessa omien töidensä puolesta. Yhteinen aika ei kuitenkaan ole kortilla.

– Välillä erossa, mutta useimmiten yhdessä, Sami laukoo.

– Etäisyys tekee todella hyvää, kun kumpikin tietää oman ajan arvon, ja miten paljon kaipuu lisää jälleennäkemisen riemua, Meeri lisää.

Teksti:Sami Sinokki
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!