Skip to main content
Katso kuvat!
Sami Saikkonen ja Sonja Sorvola onnellisena.

Sami Saikkosen ja Sonja Sorvolan häät täynnä loistavia yksityiskohtia: Erikoiset hääkengät ja upea rakkaus-Cadillac!

Viime lauantaina Turun tuomiokirkossa nähtiin pukuloistoa ja upeita yksityiskohtia, kun Sonja Sorvola ja Sami Saikkonen sanoivat toisilleen ”tahdon”.

Varsinkin miehillä pukeutuminen juhlatilaisuuksiin on yleensä hieman tylsää ja asuksi valitaan usein tumma puku ja perinteiset juhlakengät.

Tanssija-koreografi Samilla ja näyttelijä Sonjalla oli kuitenkin silmää suunnittelussa, mitä asusteisiin tulee. Samin hääkengät olivat nimittäin kaukana perinteisestä, sillä jalassa nähtiin kultaiset, niiteillä koristellut kengät, jotka Sonja oli tuonut miehelleen Pariisista.

Sonjalla sen sijaan oli jalassa söpöt, matalakorkoiset kengät. Näissä kengissä ei myöskään ollut puutetta yksityiskohdista, sillä sandaalit oli koristeltu strasseilla ja höyhenillä. 

Sami Saikkosen kengissä oli upeat yksityiskohdat.

Rakkauden väri on punainen!

Samin ja Sonjan hääautoksi oli valikoitunut upea 70 -luvun Cadillac. Rakkauden väristä autoa oli terästetty pastellin sävyisillä ilmapalloilla, jotka sointuivat yksi yhteen morsiamen seppelettä muistuttavan hiuspannan kanssa. Sama pastellin värimaailma kulki myös morsiamen kimpussa.

Sami Saikkosen hääauto oli rakkauden punainen.
Hääautoon oli laitettu myös punaisia ilmapalloja ja kukkakoristeita.

 

Tasa-arvo kunniaan!

Häissä nähdään harvoin sulhasella kukkakimppua. Persoonallinen pariskunta oli miettinyt kuitenkin tarkkaan jokaisen yksityiskohdan ja jopa sulhasella oli kukka kädessä kirkosta tullessaan. Sonjan morsiuskimppukaan ei ollut aivan perinteinen, sillä siihen oli lisätty höyheniä.

Rusetin sijaan Samin kaulassa nähtiin vaaleanpunainen tupsu, joka sointui häiden värimaailmaan. Kirsikkana kakun päällä riisinheiton sijaan juhlaväki ampui tykeistä pinkkiä glitter -paperia, joka leijui tuulen mukana hiljalleen viereiseen puuhun. Turun tuomikirkkokin sai siis hetkellistä Saikkosen ja Sorvolan glamouria. 


Teksti:
Jasmin Määttä
Kuvat:
Pasi Murto

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!