fbqSami Kuronen lukee hovimuusikko Ilkka Ihamäen kirjoittamia eroottisia iltasatuja naisille: "Äidit pyysivät" | Seiska
Sami Kuronen

Sami Kuronen lukee hovimuusikko Ilkka Ihamäen kirjoittamia eroottisia iltasatuja naisille: "Äidit pyysivät"

Uutiset | 23.09.2020 21:03

Suosikkijuontaja Sami Kuronen, 46, viihdyttää jatkossa naisia tv-ohjelmien lisäksi äänikirjan ja perinteisen kirjan muodossa. 

Joulukuussa Samilta ilmestyy Sensuellit iltasadut -kirja, jota hurmuri itse kuvailee näin:

Luvassa on rohkeita satuja, jotka pulppuavat romantiikkaa, rakkautta, jännitystä ja erotiikkaa! Jännittää ihan sikana, miten ne otetaan vastaan, Sami kirjoittaa Instagram-tilillään.

Lue myös: Me Naiset: Sami Kuronen myöntää pettäneensä ex-vaimoaan seitsemän vuotta sitten: "Silloin ei vain ollut kykyä ja rohkeutta hoitaa sitä asiaa oikein"

Sami itse on kirjoittanut rohkeita tarinoita viisi. Radio Suomipopin hovimuusikko Ilkka Ihamäki puolestaan on kynäillyt 10 tarinaa. Sami kertoo sosiaalisessa mediassa, mistä kaikki sai alkunsa.

Vuonna 2017 aloin lukemaan Instagramissa lasten iltasatuja livenä. Satuhetkien ajatuksena oli saada perheen pienimmät nukkumaan ennen kuin Toisenlaiset äidit (sittemmin Teiniäidit) -ohjelma alkaa TV:stä. Sadut nousivat nopeasti hitiksi paitsi lasten, myös äitien keskuudessa. Jokaisen session jälkeen inboxiin sateli kysymyksiä, joissa tiedusteltiin, voisinko alkaa lukemaan satuja myös äideille. Idea oli loistava, vain stoorit puuttuivat.

Onneksi teräväkynäinen kollegani Ilkka Ihamäki otti haasteen vastaan ja kirjoitti 10 aistikasta tarinaa. Lopulta kevään sunnuntai-illat vietettiin tuhansien naisten kanssa posket punottaen niitä lukiessa, Sami kirjoittaa.

Lue myös: Thaimaa jää kakkoseksi! Sami Kuronen postasi selfien Tempatation Island Suomen kuvausten vaaramaisemista: "Taivaanrannan maalari"

Myös Ilkka Ihamäki julkaisi omalla Instagram-tilillään ilouutisen.

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!