Uutiset

Sami Kuronen lukee hovimuusikko Ilkka Ihamäen kirjoittamia eroottisia iltasatuja naisille: "Äidit pyysivät"

23.09.2020 21:03

Suosikkijuontaja Sami Kuronen, 46, viihdyttää jatkossa naisia tv-ohjelmien lisäksi äänikirjan ja perinteisen kirjan muodossa. 

Joulukuussa Samilta ilmestyy Sensuellit iltasadut -kirja, jota hurmuri itse kuvailee näin:

Luvassa on rohkeita satuja, jotka pulppuavat romantiikkaa, rakkautta, jännitystä ja erotiikkaa! Jännittää ihan sikana, miten ne otetaan vastaan, Sami kirjoittaa Instagram-tilillään.

Lue myös: Me Naiset: Sami Kuronen myöntää pettäneensä ex-vaimoaan seitsemän vuotta sitten: "Silloin ei vain ollut kykyä ja rohkeutta hoitaa sitä asiaa oikein"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sensuellit iltasadut saa jatkoa kirjana!!! Vuonna 2017 aloin lukemaan Instagramissa lasten iltasatuja livenä. Satuhetkien ajatuksena oli saada perheen pienimmät nukkumaan ennen kuin Toisenlaiset äidit (sittemmin Teiniäidit) -ohjelma alkaa TV:stä. Sadut nousivat nopeasti hitiksi paitsi lasten, myös äitien keskuudessa 😉 Jokaisen session jälkeen inboxiin sateli kysymyksiä, joissa tiedusteltiin, voisinko alkaa lukemaan satuja myös äideille. Idea oli loistava, vain stoorit puuttuivat. Onneksi teräväkynäinen kollegani @ilkkaihamaki otti haasteen vastaan ja kirjoitti 10 aistikasta tarinaa. Lopulta kevään sunnuntai-illat vietettiin tuhansien naisten kanssa posket punottaen niitä lukiessa ☺️ Nyt olemme superinnoissamme, sillä saamme julkaista joulukuussa uusia ennen julkaisemattomia satuja sekä perinteisen, että äänikirjan verran! Tällä kertaa heittäydyin itsekin kirjoittajana mukaan ja kirjaan päätyi Ilkan satujen lisäksi myös viisi minun kirjoittamaani tarinaa. Luvassa on rohkeita satuja, jotka pulppuavat romantiikkaa, rakkautta, jännitystä ja erotiikkaa! Jännittää ihan sikana miten ne otetaan vastaan 🙈 #sensuellitsadut @otavankirjat 📷: @niclasmakela kansi: @karppidesign

A post shared by Sami Kuronen (@samikuronen) on

Sami itse on kirjoittanut rohkeita tarinoita viisi. Radio Suomipopin hovimuusikko Ilkka Ihamäki puolestaan on kynäillyt 10 tarinaa. Sami kertoo sosiaalisessa mediassa, mistä kaikki sai alkunsa.

Vuonna 2017 aloin lukemaan Instagramissa lasten iltasatuja livenä. Satuhetkien ajatuksena oli saada perheen pienimmät nukkumaan ennen kuin Toisenlaiset äidit (sittemmin Teiniäidit) -ohjelma alkaa TV:stä. Sadut nousivat nopeasti hitiksi paitsi lasten, myös äitien keskuudessa. Jokaisen session jälkeen inboxiin sateli kysymyksiä, joissa tiedusteltiin, voisinko alkaa lukemaan satuja myös äideille. Idea oli loistava, vain stoorit puuttuivat.

Onneksi teräväkynäinen kollegani Ilkka Ihamäki otti haasteen vastaan ja kirjoitti 10 aistikasta tarinaa. Lopulta kevään sunnuntai-illat vietettiin tuhansien naisten kanssa posket punottaen niitä lukiessa, Sami kirjoittaa.

Lue myös: Thaimaa jää kakkoseksi! Sami Kuronen postasi selfien Tempatation Island Suomen kuvausten vaaramaisemista: "Taivaanrannan maalari"

Myös Ilkka Ihamäki julkaisi omalla Instagram-tilillään ilouutisen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sensuellit iltasadut saa jatkoa kirjana! 📖 Homma lähti käyntiin, kun @samikuronen luki Instagramissa lasten iltasatuja livenä. Sessioiden jälkeen sateli kysymyksiä, voisiko Sami lukea vähän rohkeampia iltasatuja myös äideille😋 Mä tartuin tilaisuuteen, päästin mielikuvitukseni valloilleen ja kirjoitin keväällä kymmenen aistillista stooria. 📖 Nyt Sami ja mä ollaan superinnoissamme, kun saadaan julkaista joulukuussa ennen julkaisemattomia satuja sekä perinteisen, että äänikirjan verran. 📖 Mun uusien stoorien lisäksi kirjassa on myös viisi Kurosen kirjoittamaa tarinaa. Luvassa on rohkeita satuja, jotka pulppuavat romantiikkaa, rakkautta, jännitystä ja erotiikkaa! #sensuellitsadut @otavankirjat 📸: @niclasmakela kansi: @karppidesign

A post shared by Hovimuusikko Ilkka (@ilkkaihamaki) on

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!