Katso kuvat!

Sami Kapanen myy luksuslukaalinsa 1,5 miljoonalla: kurkkaa yli 600 neliön hirsilinnaan - keittiö isompi kuin tavallinen yksiö!

Uutiset | 28.08.2018 16:01

Entinen NHL-tähti ja Kalpan valmentaja ja omistaja Sami Kapanen on laittanut huikean hirsilinnansa myyntiin. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti

Seiska esitteli 500 neliöisen asunnon jo vuonna 2011. Linnaa myydään Etuovi.comissa peräti 1,5 miljoonalla eurolla.

Lue lisää: Sami Kapanen perhelomaili Satu-vaimonsa kanssa Mallorcalla – kuva!

kapanen

Taloprojekti aloitettiin loppuvuonna 2009, jolloin Sami oli vielä naimisissa Petran kanssa. ”Linnaan” oli alun perin tarkoitus rakentaa myös torni, mutta pinta-ala olisi kasvanut niin suureksi, että väestönsuojan rakentaminen olisi ollut välttämätöntä, joten ideasta luovuttiin.

sami kapanen

Talon viisi makuuhuonetta sijaitsevat ylimmässä kerroksessa. Samin makuuhuoneesta on käynti terassille ja isoon pukeutumishuoneeseen. Taloon rakennettiin ex-parin neljälle lapselle omat vaatehuoneet tytöille ja pojille erilliset kylpyhuoneet.

sami kapanen

Keskikerroksessa sijaitsee lähes 40-neliöinen keittiö, joka on isompi kuin yksiöt Helsingissä. Samasta kerroksesta löytyyy myös iso ja avara olohuone, elokuvahuone, vierashuone, Samin työhuone sekä arki- ja juhlaruokailuun suunnitellut tilat.

Asuu linnassa uuden vaimonsa kanssa! 

Alakerrassa sijaitsevat harrastetilat, kahden auton autotalli ja iso saunaosasto, jonka saunaan mahtuisi melkein joukkueellinen kiekkoilijoita.

Talossa tilat on jaettu yksityiseen ja julkiseen osaan.

kapanen

− Makuuhuoneet ja yksityiset oleskelutilat haluttiin sijoittaa yläkertaan omaan rauhaansa. Väljä alakerta, suuri ruokasali ja tilava saunaosasto antavat mahdollisuuden edustamiseen, talon suunnitellut arkkitehti Asko Lax kertoi Honkarakenteen tiedotteessa.

kapanen

Nykyään Sami asuu talossa Satu-vaimonsa ja tämän tyttären kanssa. Samin kaksi vanhinta lasta ovat jo muuttaneet pois kotoa ja kaksi nuorempaa vierailevat isänsä luona säännöllisesti. 

Teksti:Mariama Bah
Kuvat:Seiskan toimitus & etuovi.com
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!