Sami hintsanen

Sami Hintsaselle jälleen tuomio: vuoden ehdollinen napsahti!

22.12.2017 11:19

Näyttelijä-muusikko Sami Hintsanen tuomittiin torstaina (21.12.) vuoden ehdolliseen vankeuteen törkeästä velallisen epärehellisyydestä ja törkeästä kirjanpitorikoksesta. 

TAUSTA: SAMI HINTSANEN JOUTUU KÄRÄJILLE - ULOSOTOSSA YLI 50 000 EUROA!

Tuomiolauselman mukaan Hintsasen Burning Star Oy -yritys on ilman hyväksyttävää syytä luovuttanut yhtiön omaisuutta reilu 107 000 euron edestä. Hän on muun muassa maksanut itselleen palkkaa 79 800 euroa yli hyväksytyksi katsotun määrän, pitänyt yhtiön käteisvaroista itsellään 14 000 euroa ja maksanut yhtiönsä kautta henkilökohtaiseksi katsottuja kuluja, kuten omakotitalon remonttikustannuksia ja hevosen hoitomaksuja. 

Lisäksi hänen todettiin syyllistyneen harhaanjohtavaan kirjanpitoon. Hintsanen on yrityksensä ainoa hallituksen jäsen ja ainoa yhtiössä päätäntävaltaa käyttävä henkilö.

Aiheutti yrityksensä konkurssin

Hintsanen itse kiisti syytteet. Hän perusteli itselleen maksettua palkkaa sillä, että hän esiintyvä taitelija, jonka työn arvoa ei voida arvioida kuukausipalkan pohjalta.  

Oikeuden mukaan Hintsanen on menettelyllään aiheuttanut yhtiön konkurssin tai ainakin oleellisesti pahentanut yhtiön maksukyvyttömyyttä. Sen takia oikeus määräsi Hintsasen maksamaan yhtiönsä konkurssipesälle yli 20 000 euron vahingonkorvaukset. Tuomio ei ole vielä lainvoimainen ja Hintsanen voi valittaa siitä.

Hintsanen on viime aikoina ollut esillä myös muidenkin rikostapausten takia. Syyskuussa hänet tuomittiin naapurinsa pahoinpitelystä ja laittomasta uhkauksesta.

TAUSTAA: SAMI HINTSASELLE TUOMIO PAHOINPITELYSTÄ JA LAITTOMASTA UHKAUKSESTA: 1240 EURON SAKOT!
 

Teksti: Sami Sinokki
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!