Uutiset

Sami Hedbergin kanssa parisuhteessa elävä Saija Tuupanen: Kävin ensimmäisen kerran Samin keikalla jo 10 vuotta sitten!

11.07.2019 20:17

Vuoden 2003 tangokuningatar Saija Tuupanen on yksi Suomen työllistetyimpiä artisteja. Hän tekee noin 200 keikkaa vuodessa.

- Matkustaminen on ehdottomasti yksi tämän työn varjopuolia. On kuluttavaa olla koko ajan tien päällä. Kierrän Suomea omalla autolla ja keikkabussilla. Kultaakin kalliimpia ovat ne päivät, kun saan olla vaan kotona ja levätä, Saija Tuupanen kertoo.

Lue myös: Supersuosittu Saija Tuupanen painaa keikkakalenteri punaisena – ”Välillä on tuntunut, ettei enää jaksa!”

Hän myöntää keikkaliksojen nousseen uran alkuvuosista.

- Se on selvä asia, että ne nousevat tunnettavuuden ja kokemuksen myötä. En ollut keikkaillut ennen kuningatarkisaan osallistumista, Saija muistuttaa.

Seiska paljasti viime keväänä Saijan elävän parisuhteessa koomikko Sami Hedbergin kanssa. Hän ei kuitenkaan halua puhua suhteesta.

Lue myös: Hurja keikkatahti on vaatinut Saija Tuupaselta uhrauksia – ”Elämä on tehnyt tällaisia mutkia!”

Seiska tiedusteli Saijalta, tapasiko hän Samin mahdollisesti hyvän ystävänsä, ex-missi Heidi Sohlbergin kautta, jonka kanssa on viettänyt runsaasti aikaa Helsingissä. Kaverukset nähtiin juhlimassa yhdessä muun muassa vappua.

- Sen voin sanoa, että emme tavanneet ystäväni Heidi Sohlbergin kautta. Hän on tainnut tuntea Samin pidempään kuin minä. Olemme tavanneet ihan muuta kautta, mutta en halua kuitenkaan kertoa, missä olemme tavanneet. Kaikki on tosin hyvin yksityisrintamalla.

Saija Tuupanen Tangomarkkinoilla.

Lue myös: Yhteisiä öitä ja lemmenlomia! Koomikko Sami Hedberg ja tangokuningatar Saija Tuupanen viihtyneet jo kuukausia yhdessä – salasuhteen paljastavat kuvat!

Saija kertoo tutustuneensa entiseen Miss Suomeen Heidi Sohlbergiin Neljän tähden talkoot -ohjelman kuvauksissa.

- Nyt olemme viettäneet enemmän aikaa. Hän on kuin sisko minulle.

Lue myös: Sami Hedberg vahvisti suhteensa ex-tangokuningattareen – julkaisi ensimmäisen yhteiskuvan Saija Tuupasen kanssa: "Onnellinen" - katso!

Saija paljastaa nauttivansa stand up -keikoilla käymisestä.

- Olen käynyt jo vuosia katsomassa esityksiä. Viimeksi kävimme katsomassa Ismo Leikolaa Jyväskylässä ystäväni kanssa. Olen totta kai käynyt myös Samin keikoilla. Ensimmäisen kerran taisin käydä jo kymmenen vuotta sitten. Olen itse kotikoomikko. Keikoilla minun ei tarvitse juurikaan heittää läppää.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!