Saija-Reetta Kotirinnan Janne-miehellä on rankka rikostausta.

Salkkarit-näyttelijä Saija-Reetta Kotirinnan uudella juontajarakkaalla raju rikostausta – ehdottomia vankeustuomioita naisten pahoinpitelyistä!

21.02.2019 04:28

Entinen Salatut elämät -tähti Saija-Reetta Kotirinta, 43, paljasti yllättäen Instagramissa, että on alkanut seurustella juontaja Janne Nordbergin, 37, kanssa.

Saija-Reetta laittoi päivitykseensä yhteiskuvan Janne-rakkaan kanssa. Uutenavuotena pari lisäsi toisen kuvan uudenvuodenjuhlista.

Lue lisää: Kuusilapsista uusioperhettä pyörittänyt ex-Salkkarit-kaunotar yllättää: ero ja uusi juontajarakas! Katso kuva!

Janne on Saija-Reetan tavoin työskennellyt julkisessa ammatissa. Mies on kertonut luotsaavansa radiolähetyksiä Espanjassa Radio Finlandian taajuuksilla. Espanjasta kerrotaan Seiskalle, että Janne oli viime keväänä kanavan aamujuontaja.

Seiskan selvityksen mukaan Janne on varsin värikäs henkilö, sillä hänellä on hyvin mittava rikosrekisteri. Hänet on tuomittu 2000-luvulla useista kymmenistä eri rikoksista eri asteisiin rangaistuksiin. Oikeudenkäyntejä on ollut kolmella eri paikkakunnalla yli 30 eri istuntoa.

Janne on saanut tuomioita muun muassa näpistyksistä, pahoinpitelyistä, varkauksista, törkeästä varkaudesta, rattijuopumuksista ja kavalluksista. Tuomiot ovat vaihdelleet sakoista muutaman kuukauden mittaisiin ehdottomiin vankeusrangaistuksiin.

Käräjäoikeudesta selviää, että Janne on viime vuosina syyllistynyt erityisesti uhkailuihin ja pahoinpitelyihin. Uhreina ovat olleet ex-naisystävät sekä näiden lapset.

Katso paparazzikuvat Saijan uudesta rakkaasta ja lue kaikki Jannen rikostaustasta Seiska Klubista tästä linkistä!

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti: Panu Hörkkö
Kuvat: Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!