Salatut elämät -sarjasta tutut Oona Kare ja Venla Savikuja viettävät opiskelijaelämää Tanskassa – asuvat saman katon alla: Meillä ei ole aikaa tehdä töitä!

Uutiset | 13.01.2019 14:11

Salatut elämät -sarjasta tuttu näyttelijä Oona Kare, 28, muutti vuosi sitten opiskelemaan näyttelemistä Kööpenhaminaan yhdessä entisen kollegansa Venla Savikujan, 28, kanssa.

– Olemme samalla luokalla, ja asumme kimppakämpässä, Oona kertoi Seiskalle.

Lue myös: Entiset Salkkarit-kaunottaret asuvat Kööpenhaminassa kimppakämpässä: Asunnossa yksi yllättävä puute – ”En tiedä, mikä on Tanskan Salatut elämät”

Teatteri kiinnostaa

Oona ja Venla saivat koulupaikan pian sen jälkeen, kun lopettivat näyttelemisen Salatuissa elämissä. Opinnot ovat lähteneet hyvin käyntiin.

– Koulu on vastannut odotuksia, ja enemmänkin. Käynnissä on toinen vuosi, ja edessä on vielä puolitoista vuotta opiskelua.

Lue myös: Entinen Salkkarit-kaunotar Oona Kare erosi – muutti yhteen entisen kollegansa kanssa!

– Meillä ei ole ollut koulun ohella aikaa tehdä töitä, sillä olemme kiinni opinnoissa seitsemänä päivänä viikossa. Haluaisin päästä koulun päätyttyä tekemään monipuolisesti töitä. Tällä hetkellä minua kiinnostaa teatterissa näytteleminen.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Atte Kajova ja Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!