Susanna Indrén

Salamahäät: Susanna Indrén meni naimisiin nuoren komistuksen kanssa: ikäeroa 30 vuotta - kuva häistä!

07.09.2017 06:55

Muun muassa Salatut elämät -sarjasta muistettava näyttelijä Susanna Indrén, 51, on mennyt naimisiin. Seiskan tietojen mukaan tuore sulho on Susannaa lähes 30 vuotta nuorempi parikymppinen mies, joka on morsiamen tavoin helsinkiläinen.

Avio-onni on eskaloitunut verrattain nopeasti. Seiskan tietojen mukaan rakkaustarina roihahti aluille keväällä, kun Susanna iski silmänsä itselleen entuudestaan tuttuun komistukseen. Kihloihin rakastavaiset riensivät jo elokuun alussa.

Ja kuten todettua, hääkellojen kilkatusta ei tarvinnut odotella kauan. Tai oikeastaan mitään hääkelloja ei koskaan edes kuultu, sillä Susanna ja nuori komistus sanoivat toisilleen tahdon viime viikon tiistaina (29.8.) Helsingin maistraatissa.

Susanna Indrén

Seiskan tietojen mukaan vastanaineet suuntasivat heti seuraavana päivänä (30.8.) kuukaudeksi häämatkalle Thaimaan lämpöön.

Susannalla on 7-vuotias poika aiemmasta suhteestaan ex-kilpapyöräilijä Tomi Kannon kanssa. Hänellä on myös toinen, jo täysi-ikäinen poika muusikko Janus Hanskin kanssa.

Lue lisää Susannan salamahäistä tänään torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

Juttua muokattu 7.9. kello 10.00: Otsikkoa muutettu.

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Pasi Murto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!