Sakke Järvenpään koti pakkohuutokaupattiin: myyntihinta alle Saken maksaman!?

Uutiset | 15.11.2016 17:12

Sleepy Sleepersistä ja Leningrad Cowboysista tunnetun muusikko Sakke Järvenpään, 62, Helsingin Laajasalossa sijaitsevan ökyasunnon pakkohuutokauppa päättyi pari viikkoa sitten. Helsingin ulosottovirasto puolestaan päätti aivan äskettäin, että se hyväksyy korkeimman 951 000 euron tarjouksen. Huutokaupan ehdoissa oli, että ulosottovirasto voi myös kieltäytyä tarjouksesta, mikäli tarjous alittaa selvästi asunnon käyvän hinnan kyseisellä alueella.

– Asia on vielä tällä hetkellä vaiheessa. Voutimme tekee päätöksen siitä kohtapuoliin, Saken asiaa hoitava ulosottomies totesi Seiskalle maanantaina.

Vouti kuitenkin viesti Seiskalle hetkeä myöhemmin, että tarjous on hyväksytty ja myyntipäätös tehty.

 

301 tarjousta

Sitä, asuuko Sakke yhä talossa, ei ulosottovirastosta voida kommentoida, mutta mikäli uudella ostajalla on vaikeuksia asunnon haltuun ottamisessa, ulosottomies on velvollinen antamaan virka-apua häädön hankkimisessa.

Kaikkiaan Saken 262-neliöinen luksustalo keräsi 26 kiinnostunutta ja tarjouksia kertyi lopulta 301. Sakke itse on todennäköisesti maksanut talosta aikoinaan reilusti yli miljoonan. Kuntokartoitusraportin mukaan se kuitenkin vaati tämänhetkisessä kunnossaan remonttia.

Seiska tavoitti myös Saken, joka ei halunnut kommentoida asiaa millään lailla.

Teksti:Sami Sinokki
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!