Uutiset

Sairauslomalle joutuneen Jari ”Bull” Mentulan yllätyspaljastus: Jään eläkkeelle viisikymppisenä!

06.09.2019 07:12

Kehonrakentaja ja yrittäjä Jari ”Bull” Mentula, 43, määrättiin uupumuksen takia sairauslomalle kesäisen Floridan-lomansa jälkeen. Uupumuksestaan Facebookissa kertonut Bull on ollut jo pitkään poissa työelämästä, mutta edusti toissa viikonloppuna voimalajeihin ja fitnessiin keskittyvillä Apcon-messuilla Helsingissä.

Lue myös: Uupumus ajoi Bull Mentulan sairauslomalle! Edusti silti fitness-tapahtumassa: "Kroppani on väsynyt!"

Bull myöntää rajoittaneensa menemisiä viime aikoina.

– Olen kieltäytynyt tietoisesti tv-töistä ja keskittynyt perheeseen. Olen pyrkinyt olemaan rauhallisemmin ja opetellut sanomaan "ei". Teen jonkin verran töitä, verkossa tapahtuvaa valmennusta, Bull kertoo Seiskalle.

Bullin ja Marun uusioperheeseen kuuluu kolme lasta. – Isyys on parasta, mitä olen kokenut! Parasta on, kun näkee lapsen iloitsevan pienistä arjen asioista.
Bullin ja Marun uusioperheeseen kuuluu kolme lasta. – Isyys on parasta, mitä olen kokenut! Parasta on, kun näkee lapsen iloitsevan pienistä arjen asioista.

 

Hän on ollut kuukauden poissa kuntosalilta.

– Kroppa on väsynyt, niin pitää antaa sen levätä.

Lue myös: Huh, mikä kaara! Jari ”Bull” Mentula hankki melkoisen luksusauton – hinta jopa 90 000 euroa!

Ihanne eläkeikä

Kesällä Mentulat lomailivat Floridan-asunnollaan, jonka he hankkivat vuosi sitten yhdessä fitness-yrittäjä Jutta Gustafsbergin kanssa.

– Saa nähdä, koska ehdimme sinne seuraavan kerran! Se on täydellinen paikka. Ainoa miinus on matka-aika, sillä sinne on Suomesta vuorokauden matka. En ole kuitenkaan katunut asunnon ostamista. Aion viettää aikaa siellä, kun jään eläkkeelle, Bull naurahtaa.

Eläkkeelle hän aikoo normaalia aikaisemmin.

– Teen sen, ennen kuin lapset ovat täysi-ikäisiä. Luultavimmin viisikymppisenä, Bull täräyttää.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Pasi Murto ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!