Sairauskohtaukseen menehtynyt Olli Lindholm kävi vielä eilen saunomassa ja avantouimassa: "Hän vaikutti hyvinvoivalta ja iloiselta"

Uutiset | 12.02.2019 13:48

Upean ja menestyksekkään uran musiikkimaailmassa tehnyt Olli Lindolm menehtyi tiistain (12.2.) vastaisena yönä sairauskohtaukseen. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat. 

LUE LISÄÄ: YÖ-YHTYEEN SOLISTI OLLI LINDHOLM ON KUOLLUT

Seiskan tietojen mukaan Olli viihtyi vielä eilen alkuillasta nauttimassa avantouinnista ja saunomisesta kotikaupungissaan Tampereella sijaitsevassa Kaupinojan saunalla. 

– Olli oli oikein hyvinvoivan ja iloisen oloinen. Ihmiset tietenkin tunnistivat Ollin, mutta hän sai olla aivan rauhassa ystävällisiä tervehdyksiä lukuun ottamatta. Olli vaikutti hyvin rauhalliselta ja sellaiselta, että hän nautti olostaan ilman kiirettä, Seiskalle kerrotaan.

Lue lisää: Viime yönä menehtynyt Olli Lindholm oli The Voice of Finlandin tähtivalmentaja - näin Nelonen kommentoi ohjelman jatkoa suru-uutisen myötä

Viimeisestä illasta kertoi myös Iltalehti.

olli lindholm

Olli harrasti avantouintia vuodesta 2007 asti. Hän kertoi Apu-lehden haastattelussa, että uimisesta tuli hänelle nopeasti rakas harrastus. 

– Uiminen on minulle henkinen voimavara. Avantoporukoissa olen tutustunut erilaisiin ihmisiin kuin työkuvioissani ja huomaan kaipaavani uimakavereitani, jos ei ole vähään aikaan nähty. Uimisen jälkeen saatamme mennä istumaan Kalevan helmeen. Joku ottaa kivennäisvettä, toinen kaljan.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!