Saija Varjus ja Tero-rakas: Kihlajaiset päättyivät sairaalareissuun!

10.09.2013 14:57

Laulaja Saija Varjus, 48, ja hänen rakkaansa Tero Lempinen, 46, järjestivät ystävilleen rapujuhlat viime viikon keskiviikkona kotonaan Tervakoskella. Juhlaväen yllätykseksi rakastavaiset vaihtoivat kihlasormuksia heti kinkereiden alussa. Yllätyskihlajaiset saivat ikävän käänteen, kun Tero kiidätettiin sairaalaan.

- Olimme juuri julkistaneet kihlauksemme, kun Tero tuupertui. Pelkäsin, että hän kuolee, Saija kertoo.

"Oksentanut ja hikinen"

− Olin tulossa ulkoa sisälle alkukeiton pariin, mutta päätin käydä nopeasti yläkerran vessassa korjaamassa kuontaloa. Kumarruin ottamaan lavuaarista vettä, mutta kun nostin pään ylös, meinasi taju lähteä. Tuli todella heikko olo, ja minun oli pakko mennä vaakatasoon, Tero kuvailee tilannetta nyt.

Saija ja vieraat hämmästelivät, mihin Tero oli kadonnut. Iloinen juhlaväki vitsaili, että johan se Tero kyllästyi nopeasti avoelämään. Teron tytär lähti etsimään isäänsä, joka löytyi makuuhuoneesta talon toisesta kerroksesta.

− Kun minä menin paikalle, Tero oli oksentanut, hän oli aivan hiestä märkä ja kalpea. Hän ei pystynyt puhumaan eikä jaksanut edes pitää silmiään auki, Saija kertaa.

− Menin shokkiin ja ajattelin, että mitä jos menetän Teron. Pelkäsin, että hän kuolee. Tilanne oli aivan käsittämätön. Juuri ilo oli ylimmillään, ja yhtäkkiä olinkin soittamassa hätänumeroon!

”En tuntenut kroppaani!”

Tilanteesta teki erittäin huolestuttavan se, että Tero on ollut maaliskuusta lähtien sydänleikkausjonossa. Sydänvian vuoksi hänen pulssinsa ei saa nousta yli sadan.
− Ensimmäinen pelko oli tietysti, että nyt hänen pumppunsa petti, Saija sanoo.

Saija soitti paikalle ambulanssin. Tero kiidätettiin Kanta-Hämeen keskussairaalaan Hämeenlinnaa.

− Sairaalassa selvisi, että suola-arvot olivat laskeneet rajusti. Minuun pumpattiin suolaliuosta, joka alkoi helpottaa oloa nopeasti, Tero kertoo.

− Ilmeisesti osaksi tilanteeseen johti sydänsairauteni, mutta pääsyy oli se, etten ollut syönyt koko päivänä mitään. Muutama juhlajuoma, pieni stressi ja jännitys juhlista vielä kruunasivat katastrofin, hän jatkaa.

Tero pääsi jo yöllä kotiin sairaalasta.

KATSO SAIJAN JA TERON VIDEOHAASTATTELU!

Lue Seiska Digilehteä!

LUE MYÖS:

Saija Varjus ja uusi rakas avoliittoon - katso ensimmäinen yhteiskuva!

Saija Varjus petti miestään: Bestman on uusi rakas - kuva!

Saija Varjuksen Petri-mies erosta: Järkyttävä ja julma teko!

Laulaja Saija Varjus hurjista erohuhuista: Se on totta!

Teksti: Heli Karonen
Kuvat: Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!