Uutiset
Vain Seiskassa!

Ruuhkavuosia elävä Jaajo: Luojan kiitos anopin luo pääsee päikkäreille!

21.12.2016 07:00

Suomen suosituimman radiopersoonan Jari "Jaajo" Linnonmaan, 38, läpimurto valtakunnan ykkösjulkkisten kastiin on tapahtunut toden teolla viimeistään kuluvan vuoden aikana. Haluatko miljonääriksi -ohjelman juontopesti takasi sen, että nyt Jaajon tunnistavat kadulla kaikki, lapsista vaareihin saakka.   

– Minulla on takanani ehdottomasti elämäni kiireisin vuosi. Esiintyminen televisiossa on vaikuttanut siihen, että arkipäivään ja askareisiin kuuluu nykyään ihmisten kanssa kaverikuvien ottaminen sekä kuulumisten vaihtaminen kaduilla ja kaupoissa. Ihmisten positiivinen palaute on ollut hämmentävää. Tuntuu että olisin vasta aloittanut julkisen urani, Jaajo kertoo Seiskalle.

Vuoden Nuori Menestyjä

Jaajon vuoteen on mahtunut paljon muutakin. Luokkakokous 2 -elokuva kuvattiin kesällä ja menestyy nyt elokuvateattereissa. Joulukuun alussa Jaajo julkaisi Virtual Traveller -mobiiliapplikaation Slush-tapahtumassa. Pari viikkoa tämän jälkeen hänelle ojennettiin Vuoden Nuori Menestyjä -titteli.

Kiireittensä keskellä hän herää arkisin joka aamu kello viideltä, sillä työpäivä radio Suomipopin Aamulypsyssä alkaa kuudelta.

Eikä siinä vielä kaikki, sillä Jaajolla on pian kaksivuotiaat kaksostytöt sekä parikuinen vauva.

– Perheeseemme syntyi marraskuussa kolmas tyttö, ja yöt ovat muuttuneet aikamoiseksi heräilyksi. Siihen vielä aamuviiden herätykset radioon, niin usein tuntuu, että päivät kuluvat unessa kulkien.

Iltariennot jäivät vähemmälle

Kiireisen arjen yhdistäminen vanhemmuuteen on vaatinut myös tiukkaa aikataulun suunnittelua. Maija-vaimo on toistaiseksi äitiyslomalla, mutta silti Jaajon täytyy kantaa säntillisesti kortensa kekoon.

– Omat harrastukset ja iltariennot on jääneet vähemmälle, sillä pyrin joka päivä lopettamaan työni viimeistään puoli neljältä ja viettämään loppupäivän lasteni kanssa. Luojan kiitos anoppi asuu naapurissa. Hänen autotallissaan on sänky, jossa käyn nukkumassa päiväunia. Ilman päikkäreitä lastenhoito olisi yhtä tuskaa!

Jaajo ja Maija ovat olleet yhdessä jo yli 16 vuotta. Naimisiin he menivät vuonna 2013.

Lue Jaajon koko laaja haastattelu tuoreesta Seiskasta! Sieltä löydät myös hauskan kuvarepparin siitä, miten Jaajo-pukki ja Seiska ilahduttivat yksinhuoltajaäitiä ja kylänmiehiä.

Teksti:panu hörkkö
Kuvat:ari lahti
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!