Rosanna Kulju

Rosanna Kulju yhä sinkkuna: ”Mielikuvituspoikaystävällä mennään!”

18.08.2019 06:28

Miss Helsinki -kisaa luotsaavan Rosanna Kuljun kesä on mennyt ilman romansseja, sillä kaunotar on paiskinut töitä paljon muun muassa festareilla

 – Mielikuvituspoikaystävällä mennään. Toivon, että joulun alle osuisi joku kiva. Kesällä olen nähnyt paljon ystäviä, parisuhteessa se tahtoo vähän jäädä, Rosanna sanoi Safe To Walk -lanseeraustilaisuudessa.

Lue lisää: Seksipaljastuksia! Rosanna Kulju kertoo podcastissa kaiken itsestään: lempiasennot, paheet ja karvakammo!

Rosanna seurusteli useita vuosia Hunks-tanssija Tofe Saidin kanssa. Pariskunta erosi viime vuonna.

Rosannan vahvisti eron Youtube-videoblogissaan viime vuoden kesäkuussa. Rosannan mukaan Tofe muutti pois parin yhteisestä kodista pari kuukautta aiemmin.

− Eroon ei liity mitään draamaa, vaan se oli kaikessa rauhassa tehty päätös. Olemme hyvissä väleissä. Ei ole ollut riitoja tai ulkopuolisia ihmisiä. Irti päästäminen on ollut vaikeaa, koska tähän ei liity mitään draamaa, Rosanna kertoi videollaan tuolloin.

Lue: Hunks-komistuksesta eronneen Rosanna Kuljun avoin tilitys - tatuoi T-kirjaimen sormeensa: "Mä todellakin luulin ja halusin, että me ollaan the real deal" - katso!

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Katja Lintunen
Kuvat: Pasi Murto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!