Katso kuva!
Roope Salminen

Roope Salmiselta yllättävä somepäivitys: Sain kaksospojat, joita rakastan enemmän kuin mitään maailmassa!

02.01.2018 16:07

Näyttelijä ja laulaja Roope Salminen lomailee parhaillaan puolisonsa, ex-missi Sara Siepin kanssa Thaimaassa. Hän avautui uudenvuoden alla menneestä vuodesta. Hän kirjoittaa päivityksessä saaneensa elämäänsä kaksospojat.

- Tää oli tapahtumarikas ja palkitseva vuosi, jonka jätän taakseni haikein mielin. pääsin jälleen tekemään töitä itseäni lahjakkaampien ihmisten kanssa, näin maailmaa sen verran kun kerkesin, sain kaksospojat joita rakastan enemmän kuin mitään maailmassa, osasin keskittyy omaan hyvinvointiin välillä huonosti ja välillä tosi hyvin. tän vuoden teema oli duunin painaminen ja kaikkensa antaminen, olkoon ens vuoden teema elämästä nauttiminen, kohtuus ittensä rasittamisessa ja enemmän huomiota ansaitsevat ystävät! valoa ja voimaa seuraajaraksut. let’s get it! Roope kirjoitti Instagram-kuvansa yhteyteen.

Kyseessä on mitä ilmeisemmin sisäpiirivitsi, sillä Roopen hyvät ystävät, näyttelijä Aku Sipola ja Tähdet, Tähdet -voittaja, laulaja Elias Kaskinen innostuvat kommentoimaan Roopen päivitystä kaksospoikia koskien.

- Kummisedältä terveisiä Mortille ja Vertille, Uusi päivä  -sarjassa näyttelevä Aku kirjoittaa.

Aku saa pian perheenlisäystä näyttelijäpuolisonsa, Putous-tähti Minka Kuustosen kanssa.

Teksti: Petri Voutilainen
Kuvat: Seiskan toimitus ja Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!