fbq
Uutiset
17.09.2018 19:45
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: Seiskan toimitus
Roope Salminen ja Sara Sieppi
Roope Salminen kommentoi suhteensa päättymistä – ero Sara Siepistä ei ollutkaan tuore päätös: ”Opetit mulle elämästä enemmän kuin sanat voi vain kuvailla”
Uutiset
17.09.2018 19:45
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: Seiskan toimitus

Sara Sieppi kertoi tänään maanantaina (17.9.) Idealistan blogissaan, että hänen ja näyttelijä-muusikko Roope Salmisen parisuhde on tullut tiensä päähän. Pari tapasi kolme vuotta sitten. 

TAUSTAA: Sara Sieppi paljastaa blogissaan: erosi Roope Salmisesta - ”Tässä kohtaa lähteminen oli ainoa oikea ratkaisu!”

Sara oli blogipostauksessaan vähäsanainen eron syistä, mutta mainitsi, että: Kun arvot eivät kohtaa, on parisuhdetta mahdotonta ylläpitää. 

Nyt myös Roope on kommentoinut eroa sosiaalisessa mediassa. Mies puhuu entisestä avopuolisostaan kauniisti ja toivoo Saralle pelkkää hyvää. 

- Sillon ku avaa hyviä hetkiään julkisuuteen niin ei voi välttyy siltä että huonotkin hetket sinne aukeaa kun niitä tulee. mulla on Sarasta ihan pelkästään hyvää sanottavaa, hän on kiltein ja lämpimin ja upein nainen ja ihminen jonka tiiän. oon ikuisesti kiitollinen että sain tavata sut ja opetit mulle elämästä enemmän ku sanat voi kuvailla ja teit musta paremman ja onnellisemman version itestäni. 

Roope jatkaa, että hän toivoo antaneensa ex-puolisolleen edes murusen siitä kaikesta mitä Sara on vuosien varrella hänelle antanut. 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »