Katso kuvat!

Roope Salminen ja Sara Sieppi kuhertelivat Rodoksella ylellisessä hotellissa ja onnellisina – paparazzikuvat!

Uutiset | 24.09.2017 22:04

Viihteen monitaituri, laulaja-näyttelijä Roope Salminen ja ex-missi Sara Sieppi rentoutuivat toissaviikolla Rodoksen auringon alla. Pari palasi viiden päivän lemmenlomalta viime viikolla.

Vaikka Sara ja Roope ennättivät olla reissussa vain lyhyen aikaa, he olivat levänneen ja rentoutuneen näköisiä, eikä parin hyväntuulisuus jäänyt myöskään muilta samalla lennolla palanneilta huomaamatta.

Roope suojautui aurinkolasien taakse, kun pari palasi Helsinki-Vantaalle.

– He kuhertelivat ja vaihtoivat monia pusuja. Lennon aikana he kuluttivat aikaa katsomalla Saran puhelimesta elokuvaa, jonka lomassa kaksikko litki viiniä ja Coca-Cola Zeroa, yläilmoista raportoidaan.

Lentokentältä Roope ja Sara jatkoivat matkaansa taksilla.

Roope ja Sara hyppäsivät taksiin.

Seiskan tietojen mukaan Saralla ja Roopella oli takanaan onnistunut lemmenloma. He majoittautuivat Falirakissa olevassa Esperos Blue Village -hotellissa, joka on tarkoitettu vain aikuisille. Viikko maksaa kahdelta hengeltä noin 2 500 euroa. Hotellissa Saran ja Roopen käytössä olivat uima-altaiden ohella niin spa-palvelut, kuntoilutila kuin ravintola ja baarit.

Vesipuistossa

Seiskan tietojen mukaan Sara ja Roope viihtyivät lomallaan myös läheisessä vesipuistossa.

– Molempien kasvoilta paistoi iloisuus ja onnellisuus, silminnäkijät toteavat.

Sara nauroi Roopen jutuille kahvilassa.

Sara ja Roope jakoivat reissultaan Instagram-tileilleen kuvia uima-altaalta. Yhteiskuvia rakastavaiset eivät kuitenkaan lisänneet, vaan kuvissaan kumpikin esiintyy yksin.

Teksti:Juhamatti Nieminen
Kuvat:Seiskan toimitus, Pasi Murto, Seiskan lukija
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!