fbq
Uutiset
17.08.2019 17:08
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Atte Kajova
Hannele Lauri.
Rooli pakotti Hannele Laurin, 67, polttamaan ketjussa tupakkaa Keihäsmatkat-sarjan kuvauksissa – ”Karsta palaa koko ajan!”
Uutiset
17.08.2019 17:08
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Atte Kajova

Nelosella nähdään ensi vuonna Keihäsmatkat -draamakomediasarja, jossa seurataan legendarisen matkailyrittäjä Kalevi Keihäsen värikkäitä edesottamuksia.

Kotimaista matkailubisnestä 1960- ja 70-luvuilla isolla kauhalla hämmentänyttä Keihästä esittää tulevassa sarjassa Janne Kataja. Kalevin oikeana kätenä häärää puolestaan Espanjassa asuva Sirkka, jota tyylittelee telkkarissa Hannele Lauri.

– Sirkka on kova mimmi! Hänellä taitaa olla vähän sutinaakin Kalevin kanssa. Hän vetää myös vähän välistä, mutta Keihänen tietää sen kyllä, Hannele, 67, naureskelee Seiskalle.

Lue myös: Hannele Lauri muistaa ikuisesti Keihäsmatkojen kokemuksensa – härski episodi jäi erityisesti 17-vuotiaan kaunottaren mieleen: ”Kaikista poskettominta oli…”

Hannele Lauri.

Ja kun 1970-luvulla ollaan, roolihahmot tupruttelevat tupakkia. Keihäsmatkojen kuvauksissa Hannele onkin saanut tupakoida niin paljon kuin sielu sietää.

– Varsinkin jos joudutaan ottamaan paljon uusintaottoja, sillä hahmollani karsta palaa koko ajan. Yhtenäkin kuvauspäivänä ajattelin, etten polta enää ikinä! hän nauraa.

Lue myös: Härskit kuvat: Janne Katajan käsittämätön muodonmuutos! Edes Aku Hirviniemen pokka ei pitänyt – suolasi ystävänsä armotta median edessä

Muutoin Hannele kertoo vähentäneensä sätkähommia.

– Nykyään polttelen vain puolikkaita. Iltaisin poltan tosi vähän, aamuisin enemmän. Se liittyy niin vahvasti siihen aamukahviin.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »