Markus Kuotesaho ja Heidi

Romutransu Markus Kuotesahon Heidi-kihlattu paljastaa: Näin suhde sai alkunsa – ”Olin yllättynyt, kun Markus halusi tavata”

Uutiset | 04.12.2020 18:43

Romutransuna tunnettu Markus Kuotesaho, 61, kihlautui Heidi-rakkaansa kanssa Seinäjoella traktorimuseossa sateisena marraskuun keskiviikkona.

Pari tapasi kasvokkain ensimmäisen kerran tänä syksynä.

– Näin Markuksen pääsiäisenä lehden kannessa ja katsoin, että onpa kiinnostavan oloinen henkilö. Kirjoitin hänelle vähän myöhemmin rakkaus- tai pikemminkin ihailijakirjeen, Heidi muistelee suhteen alkuhetkiä.

Lue myös: Sensaatiokihlat! Heidi-rakas kosi romutransu Markus Kuotesahoa: haaveissa häät ja lapsia – kuvat Seiskassa!

Lopullisen sysäyksen kirjeen kirjoittamiselle antoi Heidin näkemä uni Markuksesta. Unessa kihlattu seisoi enteellisesti kirkon ovella odottamassa häntä.

– Eikö se ollutkaan seksiuni? Minähän en muuta näekään kuin suorastaan pornounia, sulhanen pamauttaa.

Lue myös: ”Illalla jörnitään hotellilla!” Romutransu Markus Kuotesaho esittelee Heidi-rakkaansa: imuttelua studion sohvalla - kuvat!

Pari puhui puhelimessa ensimmäisen kerran samana päivänä, kun Markuksen isä oli menehtynyt. He sopivat, että Heidi tulee tapaamaan miestä tämän kotipaikkakunnalle Revonlahdelle.

– Olin yllättynyt, kun Markus halusi tavata minut, Heidi sanoo.

– Ajoin Heidiä asemalle vastaan, vaikka epäilin, että tuleeko se edes. Heidi oli sanonut tuntomerkikseen punaisen hatun ja kun näin sellaisen niin mietin, että ei perkele, kyllä se tuli.

Katso Markuksen ja Heidin kihlajaiskuvat Seiska Klubista!

Teksti:Kirsi Pöllänen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!