Romutransu Markus Kuotesaho suuren surun keskellä: Pahinta, mitä voi tapahtua!

Uutiset | 29.04.2020 08:44

Kevät koitti Revonlahdella, vaan ei Markus Kuotesahon, 60, rinnassa. Romutransuna suomalaisten tietoisuuteen tullut pohjoisen mies ei vapusta välitä, kun on muutakin murhetta.

Keväässä on yksi hyvä puoli: sitä seuraa kesä, joka toivon mukaan parantaa Markuksen psoriasisoireita.
Stressi pahentaa psoriaasia, ja sitä on Markuksella nyt riittänyt. Hän oli säästänyt rahat uudentyyppiseen psoriasislääkkeeseen, joka maksaa yli 500 euroa.

– Jätin omat lääkkeet hakematta, jotta olisi varaa käyttää Janziki-koiraani eläinlääkärissä.

Koirat menevät Markuksella tärkeysjärjestyksessä ensimmäiselle sijalle.

Lue myös: ”Juhlitaan ja rällätään!” Markus ”Romutransu” Kuotesaho seikkaili Helsingissä – kuvat!

Häntä ei enää heilu

Seiska sai kunnian kuvata yli kymmenenvuotiasta yorkshirenterrieriä Janzikia tämän viimeisenä hännänheilutuspäivänä maan päällä.

Haastattelupäivää edeltävänä iltana koira oli alkanut voida huonosti. Oireilu vei Markukselta viimeisetkin vappufiilikset, jos niitä oli ennenkään.

– Eläinlääkärissä antoivat sille kortisonipiikin, mutta liian myöhään.

Markuksen mukaan Janziki oli maailman paras koira, vaikka kaksikon suhteen alku ei ollutkaan hehkeä. – Kerran se puri minua käteen, ja hampaat upposivat luuhun asti.
Markuksen mukaan Janziki oli maailman paras koira, vaikka kaksikon suhteen alku ei ollutkaan hehkeä. – Kerran se puri minua käteen, ja hampaat upposivat luuhun asti.

 

Janzikin kivut olivat niin kovat, ettei Markus saanut annettua sille edes lääkettä.

Koiraparan rinta pullistui, kun se hengitti niin raskaasti.

– Keuhkot romahtivat, Markus suree.

Lue myös: Seuraava maan isä?! Romutransu Markus Kuotesaho haluaa presidentiksi: ”Olisin Kekkosen veroinen!”

Kuvauspäivänä Janziki jaksoi vielä hetkittäin hypähdellä ja katsoi toiveikkaasti Markusta silmiin. Toisin kuin monet kivusta kärsivät koirat, Janziki ei hakeutunut omiin oloihinsa vaan viihtyi sylissä.

– Vielä se tuosta tokenee, mene ja tiedä.

Pian Seiskan vierailun jälkeen Janziki siirtyi koirien taivaaseen. Siirtymässä avusti eläinlääkäri, joka oli ehdottanut lopetuspiikkiä koiralle jo päivää aiemmin.

– Sanoin, että ei laiteta, katsotaan vielä. Mutta pakkohan se sitten lopulta oli.

– Oli niin vaikea erota Janzikista, saa nähdä, saanko enää öisin unta, Markus suree lemmikkinsä kuolemaa. Yorkshirenterrieri oli muuttanut Markuksen luo nelisen vuotta sitten.
– Oli niin vaikea erota Janzikista, saa nähdä, saanko enää öisin unta, Markus suree lemmikkinsä kuolemaa. Yorkshirenterrieri oli muuttanut Markuksen luo nelisen vuotta sitten.

 

Lue myös: Pitkä selibaatti! Romutransu Markus Kuotesaho avautuu rakkauselämästään: ”Ei muuta seuraa kuin tyynyliina!”

Tyhjä sänky

Vaikka Markus on jättänyt hyvästit monelle koiraystävälle, ei lemmikin menetykseen koskaan totu. Koirat ovat Markuksen perhe.

– Ainahan sitä sanotaan, että koiran kuoleman jälkeen ei oteta enää ikinä koiraa. Minullakin on tarkoitus, että kun nämä loput menevät hautaan, niin en enää uusia ota. Janzikista oli niin kauhian vaikeaa erota.

Unettomia öitä on surutyötä tekevälle Markukselle luvassa. Sänky on tyhjääkin tyhjempi, kun Janziki ei tuhise vieressä. Jäljellä ja lohtuna ovat koirakaverit, bassethound Eka ja "seropi" Osmo.

– Janziki on nyt mennyt, sen voinnista ei ole enää huolta. Murheelliset on fiilikset, mutta ei auta. Koiran kuolema on pahinta, mitä mulle voi tapahtua.

Katso videolta Markuksen vapputervehdys:

 

 

Teksti:Anna Tenhu
Kuvat:Matti Matikainen
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!