Uutiset

Romutransu Markus Kuotesaho räväyttää Seiskan nettisarjassa – ”Nyt valloitan p*rk*l* verkonkin!”

04.06.2020 11:11

Tervetuloa Romugrillin kuvauksiin! Tässä on kuvauspaikka: siikajokinen romuttamo Pohjois-Pohjanmaalla, ja tuolta koikkaroi korkokengissään jo uuden nettisarjan tähti, koko kansan tuntema Romutransu Markus Kuotesaho, 59.

Markus istahtaa tyhjään tuoliin ja alkaa puhua romutransumaiseen tyyliin pohjoispohjalaisella nuotilla kirosanoja kylväen. Seiska.fi:n harvinaisen viihdyttävässä, 15-osaisessa nettisarjassa Romutransu lataa täyslaidallisen maailman menosta. Romugrilli-sarjassa hän kertoo mielipiteensä muun muassa julkkiksista, naisista, viinasta, viranomaisista, poliitiikasta ja juhannuksen vietosta.

Markus "Romutransu" Kuotesaho on tv-tähti ja pian myös verkkostara. Hänen tähdittämänsä Romugrilli viihdyttää  Seiska.fi:ssä, ja uusi jakso rävähtää nettiin joka torstai.   – Viihdyn kameran edessä, Markus keimailee.
Markus "Romutransu" Kuotesaho on tv-tähti ja pian myös verkkostara. Hänen tähdittämänsä Romugrilli viihdyttää  Seiska.fi:ssä, ja uusi jakso rävähtää nettiin joka torstai.   – Viihdyn kameran edessä, Markus keimailee.

 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos

Jaksot ovat ytimekkäitä, vajaan viiden minuutin mittaisia.

– Minä olen jo tv-tähti, ja nyt valloitan perkele verkonkin. Olen ylpeä ja nöyrä menestyksestäni. Ei tähän kaikki pysty, vaan meikätransu se vaan porskuttaa. Tehkääpä pystymetsästä perässä!

Katso Romugrillin ensimmäinen jakso:

 

 

Teksti:Jari Peltomäki
Kuvat:Matti Matikainen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!