Markus Kuotesaho

Romutransu Markus Kuotesaho hädissään ennen ensimmäistä keikkaansa: ”Jos yhtään pyllistän, niin kaikki näkyy”

Uutiset | 11.12.2020 17:14

Seiska on paikalla todistamassa, kun Romutransuna tunnetulla Markus Kuortesaholla, 61, on edessään elämänsä ensimmäinen keikka. Paikkana toimii Rymy-Eetu, klassinen saksalaisjuottola aivan pääkaupungin sydämessä.

Sen ovet ovat auki hurjistuneesta koronatilanteesta huolimatta. Turvatoimiin on kuitenkin panostettu, ja löytyypä baarista muutama sairaalatason ilmanpuhdistinkin. Ilmaa on syytäkin puhdistaa, sillä paikalle pyyhältänyt Romutransu on pahalla päällä.

– Eihän tästä tule taas yhtikäs mittään! hän kähisee tyhjälle salille.

Lue lisää: Rohkaisuryypystä riita! Romutransu Markus Kuotesaho heitti ensimmäisen laulukeikkansa – katso hulvaton video!

Vielä soundcheckin aikaan Romu oli aivan hermona Rymy-Eetussa. – Kuulostiko kamalalta? Entäs ne koreografiat? Minä en s****na ala pyöriä täällä lavalla!
Vielä soundcheckin aikaan Romu oli aivan hermona Rymy-Eetussa. – Kuulostiko kamalalta? Entäs ne koreografiat? Minä en s****na ala pyöriä täällä lavalla!

Paniikkia ilmassa

Suustaan sukkela Markus pelkää myös jäätyvänsä lavalle tosipaikan tullen. Hän haluaisi viihdyttää maksavaa yleisöä kappaleiden välissä hurtilla huumorillaan.

– Entäs jos suustani ei tulekaan mitään? Mitenkä se tämä koreografia menee? En minä s****na ala pyöriä ympyrää täällä lavalla. Ja jos yhtään pyllistän, niin kaikki näkyy.

Katso video Markuksen keikasta:

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!