fbq
Uutiset
03.05.2020 15:48
Teksti: Pauli Poutanen|Kuvat: Seiskan toimitus
we
Rokkitähti lähti ovet paukkuen! Archie Cruzin ex-kihlattu Katelyn julkaisi videon asunnostaan: Tavarat heitelty, seiniä töhritty, vuokrat pystyssä!
Uutiset
03.05.2020 15:48
Teksti: Pauli Poutanen|Kuvat: Seiskan toimitus

Santa Cruz -yhtyeen nokkamies Arttu "Archie Cruz" Kuosmanen, 28, on pistänyt ex-rakkaansa, kalifornilaismalli Katelynin, 20, kämpän hyrskyn myrskyn. Asia käy ilmi Katelynin, eli Calikate 209:n, videosta, joka on julkaistu Instagramissa lauantaina 2.5. Suomen aikaa. Tallenteelta näkyy sotkettu asunto: ympäriinsä heiteteltyjä vaatteita ja myllättyjä huonekaluja. Ulkoterassilla on jotain epämääräistä, ehkä oksennusta. 

Keittiötä on tärvelty. Ruokailutilan seinään on töhritty tai viilletty sana "slut", herjoja sekä houretekstejä. Videon ääniraidalla hätääntynyt Katelyn puhuu puhelua hätäkeskukseen tai poliisille.

- Poikaystäväni on lähtenyt ehkä puoli tuntia sitten täältä. Kämppäni on tuhottu. Seinillä on tappouhkauksia. Onko tuo verta seinällä, en tiedä, järkyttynyt nainen kertoo puhelimeen.

Instagram-julkaisun saatetekstissä lukee, että suhde Archieen päättyi juuri hänen aloitteestaan.  

Jätin hänet, koska hän oli kohdellut minua pitkään henkisesti ja fyysisesti kaltoin. Hän yritti jopa teljetä kissani asunnon ulkopuolelle. Minä maksoin tämän (kämpän)! Niille, jotka antavat supporttia Archielle vielä tämän jälkeen, niin hävetkää! 

Matkalla Suomeen?

Katelynin videosta ei käy ilmi tarkkaa päivämäärää, milloin täystuho on tapahtunut. Tekeillä on rikosilmoitus. Archie puolestaan on "lähtenyt Suomeen".

Sekoilua

Tämä ei ole ensi kerta, kun Arhcie on päätynyt myrskyn silmään tunnelukkojensa vuoksi. Muutama vuosi sitten Archien riskialttiista käytöksestä ja kovasta juhlinnasta seurasi Santa Cruz-yhtyeen hetkellinen hajoaminen. Kriisin jälkeen Archie ymmärsi hakea ammattiapua ongelmiinsa. 

Kovasta henkisestä työstä seurasi tuloksia. Archie rauhoitti elämäänsä häiriötekijöiltä ja keskittyi musiikkiin. Kuvaan astui rakkaus: 19-vuotias alusvaatemalli Katelyn, ja se oli menoa.

Lue myös: "En voi käsittää kuinka sekaisin olin"

- Me tavattiin toisemme Instagramista ja juteltiin noin vuoden verran. Sitten hän tuli Aftershock-festareille ja tapasimme siellä, Archie kertoi Ilta-Sanomille viime lokakuussa. 

ee

Katelynin Instagram-tiliä seuraa yli 50 tuhatta silmäparia.

Seurustelun alkuaikoina Archie onnistui saamaan ajoittain käsistä lähteneen juhlintansa hyvin aisoihin. Alkoi uusi, raittiimpi elämänvaihe ja lempi leiskui isoilla liekeillä. Rakkauden palo sai jopa hämmentäviä piirteitä, kun pariskunta julkaisi intiimitallenteitaan eräällä aikuisviihdesivulla. Vielä viime syksynä Archie kertoi vetäneensä kokonaisen kiertueen "ilman viskiä tai bisseä", sekä nauttivansa muutenkin selväpäisestä elämästä. Erokodista kuvattu video kuitenkin osoittaa, että lupaus ei ole enää pitänyt. Keittiön pöydällä on melkein tyhjäksi juotu Jack Daniels -pullo. 

Ero! Archien ja Katelynin suhde kesti vain runsaan vuoden!