Katso kuvat!

Rock-ikoni Ville Valo on seestynyt mies – avoliitto mallirakas Christelin kanssa, lemmenpesänä valtava talo Helsingin paraatipaikalla!

Uutiset | 22.08.2020 07:02

Seiska paljasti jo tammikuussa 2017, että HIM-yhtyeen keulakuva Ville Valo oli löytänyt rinnalleen uuden rakkaan. Paparazzi ikuisti Villen, 43, suutelemassa antaumuksella kaunista brunettia Helsingin Ullanlinnassa. Pian selvisi, että Villen uusi rakas on valokuvamalli Christel Karhu, 27. 

Ville valo

Seiskan paljastusjutun jälkeen rakastavaiset julkistivat suhteensa ilmestymällä Iskelmä-gaalan punaiselle matolle poseeraamaan ja kertomaan suhteestaan. 

Ville Valo

Seiska selvitti viime viikolla parin asumiskuvioita. Vaikka he ovat olleet jo lähes neljä vuotta yhdessä, Christelin kotiosoite on yhä Itä-Helsingissä. Seiskan vieraillessa asunnolla sieltä kerrottiin, ettei Christel asu enää siellä vaan on muuttanut Villen luokse keskustan tuntumaan.

Lue myös: Avoliitto! Rock-ikoni Ville Valon ja Christel-rakkaan suhde syvenee - kuvat yli 400-neliöisestä lemmenpesästä Seiskassa!

Valtava ökylukaali

Ville ja Christel asuvat nyt avoliitossa persoonallisessa 426 neliön kokoisessa talossa, jonka muusikko hankki vuonna 2014 noin 1,3 miljoonalla eurolla. Nelikerroksisessa lukaalissa on seitsemän huonetta, kaksi keittiötä, kolme vessaa, kaksi kylpyhuonetta ja ullakolla sijaitseva saunaosasto.

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Panu Hörkkö, Seiskan toimitus, All over press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!