fbq
Uutiset
09.07.2018 10:15
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus
Robin Packalen
Robin tänään armeijaan! Jestas, tältä hiustyyliä radikaalisti muuttanut poppari näyttää - katso!
Uutiset
09.07.2018 10:15
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus

Viime syksynä määrittelemättömän pitkälle tauolle jäänyt Robin Packalen, 19, yllätti yleisön totaalisesti sunnuntaina Ruisrockissa, kun hän nousi vip-alueelta Rantalavalle kesken Sunrise Avenuen keikan.

Robin esitti Samu Haberin ja Sunrise Avenuen kanssa Vain elämää -ohjelmasta tutun Perjantai 13. -kappaleen, ja esitys villitsi sekä Ruisrockin yleisön että somekansan totaalisesti. Keikka esitettiin TV2:lla suorana lähetyksenä ja Robinin yllätysesiintyminen riehaannutti hänen faninsa täysin.

Armeijan maanantaina aloittava Robin yllätti faninsa sunnuntaina myös sosiaalisessa mediassa, kun hän lähetti kesäterveiset Universal Music Finlandin Instagram-tilillä. Samaisella videolla hän esitteli myös uutta hiustyyliään, joka on muuttunut tauon aikana radikaalisti.

Kesän aikana Robinin hiukset ovat kasvaneet varsin pitkiksi ja hän on myös blondannut tukkansa.

- No niin terveisiä täältä Ruisrockista! Ja Universalin seuraajille kaikille ja Universalin jengille myös hyvää kesän jatkoa. Mä lähden huomenna armeijaan. Tukka lähtee pian, Robin sanoi Universalin videolla.

Robin ei päivittänyt omaa Instagram-tiliään Ruisrockista käsin ja viime syksyn jälkeen hän on muutoinkin päivittänyt someaan varsin harvoin. Edellinen Instagram-kuva on kesän alusta, kun hän valmistui ylioppilaaksi.

LUE LISÄÄ: Robin palasi someen kuukausien tauon jälkeen: nyt on komea ylioppilas – kuva!

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »