Rivitalokämppä helsinkiläislähiössä! Putous-tähti Jenni Kokander laittoi kotinsa myyntiin!

Uutiset | 12.06.2020 09:07

Suosikkinäyttelijä Jenni Kokander, 40, myy kotiaan helsinkiläislähiöstä. Asunto on 1980-luvulla rakennettu, kahdessa tasossa oleva rivitalokämppä, jossa on neljä huonetta sekä viihtyisän vehreä pihamaa. Hintaa Jennin huoneistolla on 239 000 euroa, ja siinä on näppärät 90 neliötä.

Lue myös: Jenni Kokander tienaa suosikkihahmoillaan: Putouksen tulokuningatar asuu energiatehokkaassa rivitalossa – kuva!

Muutamia vuosia sitten remontoidussa kodissa on tilava olohuone. Mukavuuksiakin siihen mahtuu, sillä yläkerrassa on oma sauna. Sisustuksessa on monia persoonallisia yksityiskohtia, kuten kirjakokoelmia ja värikkäitä vinyylejä. Kalusteet yhdistelevät luovasti uutta ja vanhaa.

Viihdealan taituri oli yhtenä panelisteista kevään suositussa Masked Singer Suomi -ohjelmassa.
Viihdealan taituri oli yhtenä panelisteista kevään suositussa Masked Singer Suomi -ohjelmassa.

 

Lue myös: Jenni Kokanderin kirjayllätys – teki kustannussopimuksen: ”Kirjoittaminen on yksi elämäni isoimmista haaveista!”

Jenni on asunut kodissa jo pitkään ja kertonut sen yksityiskohdista asuntoesittelyvideolla YouTubessa.

Hän kertoo asunnosta hauskuutellen sanoilla ”luksoorinen ja hieno julkkiksen koti”. Näyttelijä-koomikko lienee kiintynyt kuninkaallisiin, sillä videolla vilahtaa kruununprinsessa Victorian ja Danielin potretti.

Seiska tavoitti Jennin, joka ei halunnut kommentoida asuntotilannettaan.

Teksti:Henryk Björkström
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!