Antti Rinne auttoi lapsiperhettä.

Ritarillista toimintaa! Gambiaan lentänyt ex-pääministeri Antti Rinne auttoi lapsiperhettä!

19.01.2020 06:36

Seiskan lukija hämmästyi vuoden 2019 toiseksi viimeisenä päivänä, kun ex-pääministeri Antti Rinne, 57, vaimoineen ilmestyi yllättäen Helsinki-Vantaan lähtöterminaaliin.

– Olimme lähdössä perheen kanssa lomamatkalle Gambiaan, kun äkkäsimme, että Antti Rinne on suuntaamassa samalle lennolle kanssamme. En olisi kyllä ihan heti odottanut hänen lähtevän moiselle reissulle Länsi-Afrikkaan, silminnäkijä naurahtaa Seiskalle.

Lue myös: Karkasi Gambiaan! Ex-pääministeri Antti Rinne hämmästytti lentokentällä ja hävisi Afrikan yöhön – kuva Seiskassa!

Antti Rinne lähti vaimonsa Heta Ravolainen-Rinteen kanssa Gambiaan. Pariskunta palasi Suomeen loppiaisena.
Antti Rinne lähti vaimonsa Heta Ravolainen-Rinteen kanssa Gambiaan. Pariskunta palasi Suomeen loppiaisena.

Auttoivat lapsiperhettä

Koko syksyn vellonut Posti-kohu ja sitä seurannut eroepisodi pääministerin pestistä ei kuulemma enää näkynyt Antin kasvoilta. Silminnäkijämme mukaan lennolla ja terminaaleissa esiintyi hyväntuulinen poliitikko.

Lue myös: Antti Rinteen yllättävä reaktio hallituskriisistä: "On ollut rankempiakin viikkoja"

– Hän jutteli kanssamatkustajille ja oli yhtä hymyä.

– Kaikkein ihaninta oli, kun päästyämme perille Gambiaan Antti ja hänen vaimonsa auttoivat jotakin lapsiperhettä. He pitivät huolta näiden lapsista, jotta vanhemmat saivat haettua laukut hihnalta. Sitten he vielä varmistivat näiltä, että ”Olivatko tässä kaikki matkatavaranne?” ja voisivatko he jatkaa matkaa, Seiskalle ihastellaan.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: All Over Press ja Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!