Uutiset

Riku Niemisen ja mysteerikaunottaren suhde syvenee – näyttelijä esitteli naisystävänsä läheisilleen!

23.07.2020 17:21

Putous-tähti ja näyttelijä-muusikko Riku Nieminen, 33, on kesän aikana nähty saman vaalean kaunottaren seurassa. Seiskan tietojen mukaan Rikun daami on saman ikäinen kuin Riku ja kotoisin Lappeenrannasta, mutta hän asustelee tällä hetkellä Helsingissä.

Lue myös: Näyttelijä Riku Nieminen ja Annika Poijärvi: Ero!

Juhannus yhdessä

Pariskunta vietti yhdessä myös juhannusjuhlansa, joista Riku jakoi kuvan Facebookissakin. Pari viikkoa sitten kaksikko bongattiin Helsingin keskustan Stockmann-tavaratalosta.

– Riku ja vaaleatukkainen nainen kiertelivät kaupassa jutellen ja naureskellen. Heillä ei näyttänyt olevan kiirettä minnekään, vinkkaaja kertoo Seiskalle.

Juice-leffan tähti on ehtinyt esitellä vaalean naisystävänsä jo läheisilleenkin.
Juice-leffan tähti on ehtinyt esitellä vaalean naisystävänsä jo läheisilleenkin.

Lue myös: Riku Nieminen julkaisi kuvan seksikkäästä uimapukunaisesta Helsingin Uunisaaressa ja antoi sydämen - kuka tämä kaunotar on?!

Vaalea nainen on nähty usein myös Rikun kotikadulla Helsingin Töölössä.

Putous-kisasta Munamiehenä tähdeksi ponnistanut Riku on aktiivinen somessa. Häneltä löytyy kaksikin Facebook-tiliä, sekä kaikille avoin Instagram-tili.

Riku on jakanut Instagramissa naisystävästään kuvan, jossa tämä poseeraa kauniina uimapuvussa Helsingin Uunisaaressa. Toisessa ruudussa hän on Rikun ja tämän lasten kanssa ystävän ristiäisissä.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🦋🤍

A post shared by Riku Nieminen (@niemisriku) on

 

Teksti:Olli Suominen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!