Rikostaustansa salanneella Maajussi-Maunon morsianehdokkaalla Saritalla hurja ulosottohistoria!

Uutiset | 11.09.2018 11:04

MTV uutisoi viime viikolla, että suositun Maajussille morsian -ohjelman maajussi-Maunon, 36, morsianehdokkaalla Saritalla, 26, on taustallaan tuomio pahoinpitelystä. Saritan pahoinpitely oli erityisen paha isku ohjelman imagolle, sillä pahoinpitelyssä Sarita oli puukottanut ex-miestään rintaan vain kaksi vuotta sitten juhannuksena.

LUE LISÄÄ: MAAJUSSI-MAUNON MORSIANEHDOKKAALLA SARITALLA RANKKA RIKOSTAUSTA: PUUKOTTI EX-MIESTÄÄN KEITTIÖVEITSELLÄ - TUOMIOITA VIINAVARKAUKSISTA!

Seiskan selvityksen perusteella pahoinpitelyt eivät ole ainoat rikokset Saritan rötöshistoriassa, vaan hänellä on pahoinpitelyn lisäksi taustallaan tuomioita muun muassa viinavarkauksista.

LUE MYÖS: MTV: MAAJUSSI-MAUNON MORSIANEHDOKAS SARITA SALASI TAUSTANSA TUOTANTOYHTIÖLTÄ: "HÄN ON VALEHDELLUT" – SEISKA TAVOITTI MAUNON: "EN KOMMENTOI!"

Naisen ulosottorekisteristä puolestaan selviää, että hänellä on viimeisen parin vuoden aikana jäänyt maksamatta tuhansien eurojen edestä laskuja, kuten vuokria ja sakkoja.

Joitain maksuja Sarita on osittain yrittänyt maksaa. Suurin osa saatavista on kuitenkin jäänyt perimättä, sillä ulosottovirasto on todennut hänet varattomaksi. Näin ollen ulosottojen vireilläoloajat ovat menneet umpeen.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:MTV
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!