fbq
Uutiset
31.01.2020 07:51
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: All Over Press
Jere Karalahden viikonloppu lähti lapasesta.
Rikosilmoitus tehty! Jere Karalahden viikonloppu lähti täysin lapasesta Levillä – etuili jonossa ja lorotteli nilkoille!
Uutiset
31.01.2020 07:51
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: All Over Press

Kunnioitettavan kiekkouran pelannut Jere Karalahti, 44, tunnettiin aktiivivuosinaan jääkiekon pahana poikana. Hokkarit ovat roikkuneet naulassa jo hyvän aikaa, mutta vanha kunnon Karalahti vaikuttaa yhä olevan maineensa veroinen.

Kohukiekkoilijan viimeisin käänne juontaa juurensa viime viikonlopulle ja Leville. Seiskaan yhteyttä ottaneiden silminnäkijöiden mukaan Leijona-legendalla olisi ollut lauantain ja sunnuntain välisenä yönä hyvinkin kova hinku paikalliseen Ihku-yökerhoon.

– Kyllä vain. Jopa niin kova, että hän yritti väkisin etuilla jonossa. Jere oli kuitenkin sen verran aggressiivisella tuulella, etteivät ravintolan portsarit onneksi päästäneet häntä sisälle ravintolaan, Seiskalle kerrotaan.

Lue myös: Ex-kiekkotähti Jere Karalahti rähisi Levillä: Pantiin rautoihin! Kuvat Seiskassa!

Pissi nilkoille?

Jere päätti kuitenkin sitkeänä sissinä yrittää uudelleen. Sillä kertaa taktiikkana oli asiallisempi jonottaminen muiden kuolevaisten kanssa, paitsi ettei sekään kuulemma putkeen mennyt.

– En tiedä, menikö Jerellä hermo jonottamiseen vai mistä oli kyse, mutta näin, kuinka hän alkoi lorotella jonossa, Seiskalle hämmästellään.

Kaikesta päätellen Jeren sihdissä olisi ollut parantamisen varaa, sillä silminnäkijän mukaan Karalahti olisi lorotellut edessään jonottaneen nilkoille.

– Tästä tämä toinen osapuoli ei tietenkään tykännyt, mistä syntyi sanaharkkaa. Eipä siinä sitten kauaa mennytkään, kun portsarit riensivät väliin, tuntureilta huhuillaan.

Seiska on saanut haltuunsa kuvamateriaalia, jossa järjestysmiehet jututtavat äreän näköistä Jereä jonon sivustalla. Lisäksi paikan päällä kuvattu video paljastaa, kuinka samaiset portsarit vääntävät tumman hahmon kanssa maassa.

Lue myös: No oho! Tältä näytti kohukiekkoilija Jere Karalahti 1990-luvulla - mikä ruuhkatukka!

Poliisin pahnoille

Seiskan silminnäkijöiden mukaan portsareiden painikaveri oli juurikin Jere Karalahti. Tapahtumaketjua seurannut todistaja myös kertoo Jeren joutuneen rautoihin ja että lopulta poliisi korjasi ärrimurri-Jeren talteen.

Seiska ei tavoittanut Jereä kommentoimaan tapausta. Kittilän poliisiasemalta yöllinen selkkaus sen sijaan vahvistetaan.

– Jotain sanaharkkaa siellä on tosiaan ollut, mikä eskaloitui painin puolelle. Lopulta yksi henkilö on toimitettu poliisin huomiin, poliisista vahvistetaan.

– Tapauksesta on myös kirjattu rikosilmoitus nimikkeellä järjestystä ylläpitävän henkilön vastustaminen, sama viranomainen kertoo.

Katso kuvat Jeren viikonlopusta tuoreimmasta Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!