fbq
Uutiset
26.04.2018 22:00
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Ari Lahti, Kari Pekonen
Havukainen Thumb
Riitta Havukainen avautuu Kotiliedessä kolmiodraamasta - Eppu Salmisen nykyinen vaimo astui kuvioihin ennen eroa!
Uutiset
26.04.2018 22:00
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Ari Lahti, Kari Pekonen

Näyttelijä Riitta Havukainen, 63, erosi vuonna 2011 lähes 20 avioliittovuoden jälkeen Eppu Salmisen kanssa. Nyt, monen vuoden jälkeen näyttelijä avautuu erostaan Kotilieden artikkelissa. Riitta kertoo, että eron aikaan hänellä iski myös ikäkriisi. 

Ikäkriisi osui samaan aikaan. Kriisi johtui varmasti siitä, että Eppu, joka on minua 10 vuotta nuorempi, vaihtoi kumppania minua 20 vuotta nuorempaan naiseen, Riitta kertoo artikkelissa. 

Toinen nainen

Pitkän avioliiton päättyminen oli Riitalle sokki. Tilannetta hankaloitti myös se, että uusi nainen astui kuvioihin ennen pariskunnan eroa. 

En silti vieläkään osaa sanoa, miksi suhteemme ei lopulta toiminutkaan. Kukaan ei kuitenkaan ole eroomme syyllinen.

Epun nykyinen vaimo on Kaisa Kuikkaniemi ja heillä on kolme yhteistä lasta, joista nuorimmainen syntyi vuonna 2016. Epulla on yhteinen poika Roope Salminen näyttelijä Minna Turusen kanssa. Riitta on ollut Roopelle eräänlainen kasvattiäiti. 

Lue myös: JUSSI PARVIAINEN ON OLLUT USEASTI NAIMISISSA – MUISTATKO KAIKKI NÄMÄ EX-VAIMOT?

Kaisa ja Eppu
Eppu ja Kaisa Linnanjuhlissa vuonna 2015. 

Lue myös: ROOPE SALMINEN IKÄVÖI ÄITIÄÄN: TIEDÄN MITÄ SANON, JOS HÄN SOITTAA!

Tulehtuneet välit 

Eron jälkeen Riitan ja Epun välit olivat tulehtuneet. Tilanne kuitenkin muuttui, kun kolme vuotta sitten oli ex-pariskunnan yhteisen lapsen Santun ylioppilasjuhlat. Riitta ajatteli alkuun, ettei halua kutsua Kaisaa paikalle, mutta muutti kuitenkin mielensä. 

- Päätin kuitenkin niellä ylpeyteni, koska kyseessä olivat Santun juhlat. Muistutin itseäni, että nämä pienet ihmiset ovat Santun sisaruksia

Riitta on päättänyt, ettei halua kantaa kaunaa, ja nykyään hänellä ja Kaisalla on hyvät välit. Epun nykyinen perhe asuu Korsikalla, ja Riitta on saanut kutsun kylään. 

Lue myös: SUOSIKKINÄYTTELIJÄ RIITTA HAVUKAINEN ETSII SUTINAA: OLEN VALMIS PARISUHTEESEEN HUUMORINTAJUISEN MIEHEN KANSSA!

 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »