fbq
Uutiset
31.08.2020 17:11
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Matti Matikainen, Nelonen Media, Seiskan arkisto
Riina-Maija Palander
Riina-Maija Palander kiittää ulkonäöstään hyviä geenejä: Voin syödä roskaruokaa lihomatta!
Uutiset
31.08.2020 17:11
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Matti Matikainen, Nelonen Media, Seiskan arkisto

Alastaron moottoriradan sysimusta asfaltti imee lämpöä. Kuuma on näky myös varikolla, jota pitkin harppoo kilometrisäärinen tummaverikkö. Mekaanikot joutuvat korjaamaan aurinkolasiensa asentoa Riina-Maija Palanderin, 43, pyyhältäessä ohi. Ilmassa väreilee muukin kuin helle.

Lue myös: Häh? Kalle ja Riina-Maija Palander muuttivat yllättäen Vantaalle – ”Anoppi aiheutti sopeutumisvaikeuksia”

Samaan aikaan Riiniksen aviomies, ex-alppinisti Kalle Palander, 43, viettää viikonloppua Virossa pariskunnan kartanolla. Riina-Maija on liikenteessä ystäviensä kanssa.

Riina-Maija Palander
Vaikka Riina-Maijalla on kyky muuttaa varikkosuora catwalkiksi, hän yllättää kertomalla, ettei ole himoliikkuja. Mallin mitoissa oleva nainen paljastaa mättävänsä kitusiinsa ylettömät määrät roskaruokaa, eikä ryppyotsainen urheileminen juuri kiinnosta.

– En ehdi käydä salilla. En edes tietäisi, mitä tekisin siellä. Liikun tosin päivittäin niin paljon, ettei salille ole edes tarvetta. Yritän ratsastaa niin usein kuin mahdollista, mutta tämänkin kesän olen lähinnä tallustellut laitumella.

Lue myös: Oho! Kalle Palanderin vaimo Riina-Maija muutti ulkonäköään radikaalisti - tunnistaisitko enää samaksi naiseksi?! Katso kuvat!

– Tiedostan itsekin, etten näytä vielä nelikymppiseltä. Minulla on suoraan sanottuna käynyt tuuri, sillä syön paljon hampurilaisia, pizzoja ja muuta paskaa. Vedän helposti sipsipussin illassa, enkä elä millään mittarilla terveellisesti. Silti en vain liho.

Riina-Maija

Vroom vroom! Näyttävä tummaverikkö kuumensi Alastaron varikkosuoran.

Riina-Maija Farmissa

Riinis tähditti myös Nelosen Farmi-sarjan 1. kautta. 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »