fbq
Uutiset
02.09.2020 17:32
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Matti Matikainen, Nelonen Media, Seiskan arkisto
Riina-Maija Palander
Riina-Maija Palander erikoishaastattelussa: "Olen keskustellut Kallen kanssa pettämisasiat ja hän on jo rauhoittunut!"
Uutiset
02.09.2020 17:32
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Matti Matikainen, Nelonen Media, Seiskan arkisto

Alastaron moottoriradan sysimusta asfaltti imee lämpöä. Kuuma on näky myös varikolla, jota pitkin harppoo kilometrisäärinen tummaverikkö. Mekaanikot joutuvat korjaamaan aurinkolasiensa asentoa Riina-Maija Palanderin, 43, pyyhältäessä ohi. Ilmassa väreilee muukin kuin helle.

Samaan aikaan Riiniksen aviomies, ex-alppinisti Kalle Palander, 43, viettää viikonloppua Virossa pariskunnan kartanolla. Riina-Maija on liikenteessä ystäviensä kanssa.

– Kalle on luonteeltaan tosi mustasukkainen, minä taas paljon vähemmän. Hän varmaan haluaisi, että olisin enemmän mustis, mutta kun en ole, Riina-Maija hymähtää Seiskalle.

Lue myös: Häh? Kalle ja Riina-Maija Palander muuttivat yllättäen Vantaalle – ”Anoppi aiheutti sopeutumisvaikeuksia”

Riina-Maija Palander

”Näen metsän puilta”

Keväällä 2007 Riina-Maijan kotikulmilla Kuusamossa avioituneet Palandereiden vahva avioliitto on säilynyt, vaikka sitä on koeteltu useaan otteeseen. Seiskankin lukijat ovat saaneet lukea Kallen väitetyistä naisseikkailuista.

– Pettämiseen ei totu ikinä, sillä eihän se ole oikein. Olemme joutuneet keskustelemaan niistä hänen kanssaan, eivätkä ne mitään kivoja juttuja ole. Mutta eipä niitä ole vähään aikaan ollutkaan, joten olisikohan Kalleni jo rauhoittunut, Riinis arvuuttelee.

Lue myös: Riina-Maija Palander paljastaa: Miehet eivät uskalla lähestyä minua!

Aviomiehellä on vilkkusilmän maine, mutta Riina-Maijaa ei pätkääkään huoleta Kallen viettämä poikien viikonloppu Virossa.

– Olen tähän ikään mennessä nähnyt niin paljon kaikenlaista, että näen kyllä metsän puilta. Tiedän hänen rakastavan minua hirveän paljon, se riittää minulle.

Riina-Maija Palander

Riinan ja Kallen liitto on kestänyt koettelmukset.

Puhdistavat riitelyt

Vaikka Riina-Maija myöntää suhteensa karikot, niistä jauhaminen myös ärsyttää häntä. Kuusamolaiskaunotar muistuttaa, että kohuja on ollut vain muutama pitkän avioliiton aikana.

– Kaikissa parisuhteissa on välillä rankkaa. Meillä menee ihan kivasti nykyään. Välillämme on tietynlainen kemia: tiedän Kallen nähdessäni, mitä hän ajattelee. Onhan meillä ollut riitojakin, muttemme ole ikinä lakaisseet niitä maton alle.

– Olemme luonteiltamme niin voimakkaita ihmisiä, että puhdistamme välillä ilmaa ja menemme sitten eteenpäin. Sitä paitsi riitelemme vain äärimmäisestä väsymyksestä, pikkuasioista nahistelu ei kiinnosta vähääkään.

Riina-Maija Palander

Hyvät geenit

Vaikka Riina-Maijalla on kyky muuttaa varikkosuora catwalkiksi, hän yllättää kertomalla, ettei ole himoliikkuja. Mallin mitoissa oleva nainen paljastaa mättävänsä kitusiinsa ylettömät määrät roskaruokaa, eikä ryppyotsainen urheileminen juuri kiinnosta.

– En ehdi käydä salilla. En edes tietäisi, mitä tekisin siellä. Liikun tosin päivittäin niin paljon, ettei salille ole edes tarvetta. Yritän ratsastaa niin usein kuin mahdollista, mutta tämänkin kesän olen lähinnä tallustellut laitumella.

– Tiedostan itsekin, etten näytä vielä nelikymppiseltä. Minulla on suoraan sanottuna käynyt tuuri, sillä syön paljon hampurilaisia, pizzoja ja muuta paskaa. Vedän helposti sipsipussin illassa, enkä elä millään mittarilla terveellisesti. Silti en vain liho.

Riina-Maija Palander
Vroom vroom! Näyttävä tummaverikkö kuumensi Alastaron varikkosuoran.