Matti Esko selätti masennuksen.

Rekkamies-legenda Matti Esko selätti kummituksensa: ”Ikävät ajat pitää vain puskea läpi!”

17.02.2020 13:59

Rekkamies-hitistään tunnettun Matti Eskon, 72, piti viime syksynä suunnata jälleen tien päälle. Suunnitelmissa oli odotettu yhteiskiertue Marion Rungin kanssa, mutta Kulkuri ja kaunotar -konserttikiertue ei koskaan toteutunut.

Peruuntumisen syyksi paljastui Matti Eskon terveysmurheet. Kyseessä oli rakastetun laulajan pahin vihollinen: jälleen uusiutunut masennus.

Lue myös: Fanejaan huolestuttanut laulaja Matti Esko avautuu rankasta masennuksestaan: ”Silloin kaikki näkyi mustavalkoisena!”

Vaikka masennus on uusiutunut useita kertoja, Matti ei lannistu. – Se voi iskeä kenelle tahansa, jos on iskeäkseen. Liikaa ei kannata enää rehkiä, mutta ei muuta kuin luottavaisin mielin tuulta päin!
Vaikka masennus on uusiutunut useita kertoja, Matti ei lannistu. – Se voi iskeä kenelle tahansa, jos on iskeäkseen. Liikaa ei kannata enää rehkiä, mutta ei muuta kuin luottavaisin mielin tuulta päin!

Olen terve mies

Masennus on siitä viheliäinen sairaus, että se voi uusiutua herkästi, vaikka lääkitys ja elämänrytmi olisivat kunnossa. Kummituksensa selättänyt Matti Esko on kuitenkin sisukas kuin rekkamies ja uskoo valoisaan huomiseen.

Lue myös: Masennuksesta toipunut Matti Esko levytti superhittinsä uudelleen: Rekkamies on aina keikkojen vetonaula!

– Olen todennut, että ikävät ajat pitää vain puskea läpi ja hoitaa pois päiväjärjestyksestä. Sen vain aika parantaa. Nyt asiat ovat hyvällä mallilla eikä enää ole ongelmia. Olen niin terve mies, etten terveempi voisi ollakaan! hän huudahtaa.

– Viihdyn rakkaan vaimoni kanssa kotona, ja vien kolmesti päivässä Aapo-koiramme ulos. Tykkään myös katsella telkkaria, vaikka sieltä tuleekin nykyään pelkkää hömppää. Onneksi on Netflix, joka on meillä kovassa käytössä.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Pasi Murto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!