fbq
Uutiset
11.12.2020 16:40
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram
Petra Wettenranta
Raskaana olevan Petra Korven hätkähdyttävä ilmoitus: "Meillä molemmilla on koronavirus"
Uutiset
11.12.2020 16:40
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram

Taitoluistelija Kiira Korven sisko, bloggaaja Petra Wettenranta (ent. Korpi) ja hänen miehensä, räppäri Markku Wettenranta ovat saaneet koronatartunnan. 

Raskaana oleva Petra kertoi asiasta Instagram-julkaisussa. 

- Meillä molemmilla on Markun kanssa todettu koronavirus. Voimme hyvin (vauva myös), ja tähän mennessä taudista on selvitty minimaalisin oirein ja eristyskaranteeni on käynnissä. Myös kaikille lähikontaktissa olleille on ilmoitettu. Nyt Suomessa on jo yli 30 000 ihmistä, jotka tietää miltä tuntuu saada positiivinen koronatestitulos, 

Petran mukaan hänen oireensa olivat lievät, ja hän hakeutui testeihin varmuuden vuoksi. Petra kannustaa muitakin hakeutumaan testeihin, jos epäilee saaneensa tartunnan.

- Menin testeihin ”varmuuden vuoksi”, pienen nenän tukkoisuuden takia. Prosessi oli helppo, nopea ja ilmainen. Haluan kannustaa kaikkia testiin, vaikka oireet olisivat kuinka pienet. Suurkiitos terveydenalan ammattilaisille avustanne, teette niin haastavaa ja tärkeää työtä! Kaikille: stay safe, muistakaa ottaa varotoimet tosissaan ja koittakaa pysyä terveinä, Petra kirjoitti julkaisuun.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P E T R A W (@petrakorpi)

Tilaa Seiskan uutiskirje! »