fbq
Uutiset
05.03.2019 07:44
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Nelonen
Veronica Verho vaikenee suhteesta VilleGalleen.
Räppäri VilleGallen kanssa heilasteleva Selviytyjät-tähti Veronica Verho vaikenee parisuhteesta – avautui lapsettomuudestaan!
Uutiset
05.03.2019 07:44
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Nelonen

Seiska paljasti viime vuonna Selviytyjät-sarjassa kilpailevan Veronica Verhon tapailevan JVG:n VilleGallea. Kumpikaan heistä ei ole vahvistanut suhdetta, vaikka VilleGalle saattoi Veronican Selviytyjien kuvausmatkalle.

Lue lisää: Uuh, VilleGalle ja Veronica-rakas viettivät helliä hetkiä lentokentällä: piiloutuivat ovelasti paparazzilta – kuvat!

Veronica on päättänyt vaieta suhde-elämästään.

– Edellisestä suhteestani olen kertonut, enkä kadu sitä, mutta nyt olen päättänyt olla enää puhumatta parisuhdeasioista. En myöskään kommentoi, olenko tällä hetkellä parisuhteessa.

Veronica aloitti tubettamisen kuusi vuotta sitten. – En silloin tiennyt, mikä on vastuuni netissä. Nyt olen vetänyt omat rajani.
Veronica aloitti tubettamisen kuusi vuotta sitten. – En silloin tiennyt, mikä on vastuuni netissä. Nyt olen vetänyt omat rajani.

 

Lue myös: Veronica Verho avautuu Selviytyjät-kokemuksestaan: En tunnistanut puhelinta kuvausten jälkeen!

Harva asia on tabu

Veronica on ollut sen sijaan valmis avautumaan YouTube-kanavallaan lapsettomuusdiagnoosistaan, jonka sai kaksi vuotta sitten.

– Harva asia on minulle tabu. Lapsettomuudesta puhuminen oli rankkaa, kun olin juuri saanut tietää siitä. Avautuminen kuitenkin voimaannutti, koska sain tukea muilta.

Lue myös: Veronica Verho laihtui 10 kiloa Selviytyjät-kuvauksissa – ”Isäni ei tunnistanut minua!”

Veronica on tottunut saamaan palautetta myös ulkonäöstään. Riippuu täysin päivästä, miten hän ottaa palautteen vastaan.

– Jos on huono päivä ja väsyttää, totta kai ikävän palautteen ottaa raskaammin. Silloin pitää olla lukematta ihmisten kommentteja. Luen ainoastaan YouTube-videoihini ja Insta-kuviini tulevan palautteen.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »