fbq
Räppäri Uniikki ja Mira-rakas hämmensivät liikenteessä: ökyautoileva pariskunta tukki risteyksen – kuva! | Seiska
Uutiset
10.02.2019 08:31
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Uniikki ökyautoili Mira-rakkaansa kanssa.
Räppäri Uniikki ja Mira-rakas hämmensivät liikenteessä: ökyautoileva pariskunta tukki risteyksen – kuva!
Uutiset
10.02.2019 08:31
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Räppäri Uniikki eli Dan Tolppanen tarjosi Mira-rakkaalleen kyydit uudenkarhealla Porsche Panamera -ökyautollaan viime viikolla Helsingissä.

– Mira päätti hypätä autosta ulos keskellä risteystä. Uniikilla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin pysäyttää kiesi varsin pahaan paikkaan, kadulta kerrotaan.

Uniikki ja Mira ökyautoilivat.

Lue myös: Räppäri vaihtoi autoa: Uniikki kurvailee nyt 120 000 euron Porschella - kuva!

Kyseessä ei ollut ensimmäinen kerta, kun Uniikki ja Mira hämmensivät Helsingin liikenteessä. Marraskuussa Seiska kertoi, että Uniikki istuskeli tyytyväisenä pelkääjän paikalla, kun Mira-rakas käänsi autonrattia. Kun Uniikki poistui silloin kiesin kyydistä, otti hän vahingossa mukaansa Porschen comfort access -avaimen. Mira ehti ajaa avaimettomalla Porschella muutaman sata metriä, kunnes joutui pysähtymään ja laittamaan auton hätävilkut päälle.

Lue lisää: Uniikki ja Mira-rakas järjestivät liikennekaaoksen: Porschen hätävilkut päällä, torvet soivat ja räppärin tyttöystävältä paloi käpy – paljonkertovat kuvat!

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!