Hyppää pääsisältöön
Pikku G avautuu menestysvuosistaan.

Räppäri Pikku G avautuu hulluista suosiovuosistaan: Fanit päivystivät kotipihalla – ”En pystynyt liikkumaan yksin!”

Räppäri Pikku G eli Henri Vähäkainu, 30, teki näyttävän paluun musiikkimarkkinoille vuosien jälkeen viime vuonna. Pikku G nousi suureen suosioon jo 16-vuotiaana vuonna 2003, jolloin hänen Räjähdysvaara-levynsä myi platinaa. Teiniräppäri keikkaili vuosia mutta päätti lopettaa kymmenen vuotta sitten.

– Se tuntui oikealta ratkaisulta. Kiersimme samat keikkapaikat viiteen kertaan, ja megamenestys tuli nopeasti. Tuntui siltä, että mieluummin lopetan huipulla, Pikku G kertoi Iskelmä-gaalassa.

Lue myös: Pikku G julkaisi suloisen suukkokuvan tummahiuksisen kaunottaren kanssa: yllättävä yhdennäköisyys Miss Suomi -finalistiin - katso ja vertaa!

– Minua alkoi kiinnostaa muut asiat, kuten musiikin tuottaminen, ja muutin silloin Jenkkeihin.

Uutta musiikkia

Pikku G:n menestysaikoina ei ollut vielä sosiaalista mediaa, joten myös fanituskulttuuri oli erilaista.

– Ainoa kontakti, miten sai yhteyden tai pääsi artistin lähelle, oli "stalkkaaminen" ja seuraaminen. Se oli ihan hullua, kun jengi oli kodin pihalla, enkä pystynyt liikkumaan kaupungilla yksin. Nykypäivänä fanit pääsevät artistin lähelle sosiaalisen median avulla.

Lue myös: Äänekäs lounas: Pikku-G kailotti Martina Aitolehdelle kuulumisiaan!

Pikku G keikkailee parhaillaan aktiivisesti, ja kesällä hänet nähdään festareilla.

– Comeback ei ollut nopea päätös. Olin pitkään, että ei missään nimessä. En odottanut sellaista vastaanottoa, että jengi laulaa kaikki kappaleet mukana. Kevään aikana minulta tulee mahdollisesti uutta musiikkia. Ihmiset haluavat kuulla keikoilla myös vanhat hittibiisit, enkä aiokaan niistä päästä eroon.


Teksti:
Katja Lintunen
Kuvat:
Ari Lahti

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!