Erika Helin

Rakkaudessa pettynyt povipommi Erika Helin vietti villin sinkkukesän: ”Olen bilettänyt aika paljon!”

Uutiset | 06.09.2020 18:01

Helsingistä Maltalle äskettäin muuttanut Miss Suomi -kilpailusta julkisuuteen ponnahtanut ja Portugalin Playboyssa poseerannut Erika Helin antoi Seiskalle heinäkuussa tulikivenkatkuisen haastattelun, jossa ei säästellyt sanojaan avautuessaan ex-puolisonsa, tähtiräppäri Gettomasan pettämisestä.

– En halua tuomita kaikkia miehiä yhden huonosti käyttäytyvän vuoksi, mutta nyt ei ole kiinnostusta deittailla ketään. Vaikka joku ihana mies löytyisikin, en tiedä, kuinka ryhtyisin rakentamaan luottamusta näin huonojen kokemusten jälkeen.

Lue myös: Povipommin yllätys! Erika Helin muuttaa Maltalle: Kyllästyin sikamiehiin!

Luvassa hauskanpitoa

Vaikka sydän murskaantui, Erika ei jäänyt surkuttelemaan. Hän myöntää avoimesti ottaneensa kaiken irti Suomen suven seikkailuista.

– Kesällä keskityin hetkessä elämiseen. Olen bilettänyt aika paljon, enkä ole kolmeen kuukauteen ollut päivääkään yksin. Koko ajan on ollut jotain menoa.

Lue myös: Suomen jättävä Playboy-kaunotar Erika Helin avaa muuttonsa syitä: ”Ei hajuakaan, miksi päätöstä piti venyttää!”

– Samaa ajattelin jatkaa Maltallakin. Nyt tuntuu siltä, että haluan vain parannella haavoja, keskittyä omaan hyvinvointiini ja pitää hauskaa. Uskon, ettei rakkautta voi löytää etsimällä. Se tulee vastaan, kun sitä vähiten odottaa.

 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Atte Kajova
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!