fbq
Uutiset
02.02.2021 11:50
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus
Sofia ja stefan
Rakastunut liikemies?! Stefan Therman julkaisi paljonkertovan yhteiskuvan Sofia Belórfin kanssa!
Uutiset
02.02.2021 11:50
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus

Kohukaunotar Sofia Belrórfin, 30, ja liikemies Stefan Thermanin, 33, mahdollinen yhteen paluu on ollut Seiskan lukijoille tiedossa jo jonkin aikaa. Nyt liikemies on kenties vahvistanut asian omalla Instagram-tilillään ihanalla yhteiskuvalla.

Seiskan saamien tietojen mukaan pariskunta on viettänyt tiiviisti aikaa yhdessä talven aikana. Heidät nähtiin joulun alla kauppakeskuksessa sekä lomailemassa Lapissa.

Sofia kuitenkin väitti vielä tuolloin olevansa sinkku, ja yhteiset illanvietot Stefun kanssa olisivat pelkkää ystävyyttä. 

Lue myös: Yllättäen yhteen palanneet Sofia Belórf ja Stefan Therman ostoksilla: Vaikuttivat eksyneen tavarataloon!

Nyt liikemies on antanut oman näkemyksensä asiasta julkaisemalla heistä yhteiskuvan Instagram-videotarinoissaan, mihin hän oli lisännyt sydänemojin. 

Otoksessa Stefan katsoo peilin kautta Sofiaa hyvin rakastavasti, kun kaunotar on keskittynyt omaan puhelimeensa.

Hurja erodraama

Stefun ja Sofia erosivat lokakuussa. Tuolloin liikemies oli hermostunut, kun oli kuullut Sofian käyneen ex-rakkaansa Niko Ranta-ahon ovella.

Seiska paljasti pian sen jälkeen, että Stefu oli kostanut Sofialle iskemällä kaksi julkkisnaista saman viikonlopun aikana.

Lue myös: Kinastelua karaokelavalla! Sofia Belórfilla ja Stefan Thermanilla railakas meno: Tarjotintolkulla viinaa! 

Marraskuun lopulla Sofian ja Stefun suhde alkoi kuitenkin lämmetä, sillä heidät bongattiin yhdessä esimerkiksi Levin maailmancupista.