Rajut keinot käyttöön! Tauski uhmasi lääkärin kieltoa: Laihdutin ulostuslääkkeen avulla!

Uutiset | 05.03.2020 07:37

Seiskan 28-vuotissyntymäpäivillä esiintyneelle laulajalle Tauski Peltoselle, 57, alkoi kertyä ylimääräisiä kiloja, kun hän jätti alkoholin pois. Juomisen korvikkeeksi hän ryhtyi syömään.

– Ajattelin, että nyt kun olen jättänyt viinat ja tupakat, niin kyllä ainakin syön. Hyväksyin sen, että jos tämän kokoisella kaverilla on 20 kiloa ylipainoa, niin olkoon.

Tauskin paino on jo pitkään pyörinyt 90 ja 100 kilon välissä. Kun hän lopulta havahtui ylipainoon, näytti vaaka 117 kiloa.

– Söin todella raskasta ruokaa, makkaraperunoita ja pihvejä. Ihan uutena asiana oli tullut pullan syöminen: join 10 mukia kahvia päivässä usein pullan kanssa.

Viime syyskuussa Tauski oli lähes 20 kiloa painavampi.
Viime syyskuussa Tauski oli lähes 20 kiloa painavampi.

 

Lue myös: Eronnut Tauski etsii vierelleen minihameista blondia – paljastaa hulvattoman suunnitelmansa!

Marraskuun aikana Tauski päätyi sairaalan päivystykseen kolme kertaa rytmihäiriöiden ja korkean verenpaineen vuoksi. Kolmannella kerralla hänet otettiin osastolle, missä hänellä todettiin lisäksi sydämen vasemman puolen haarakatkos sekä alkava sepelvaltimotauti.

Vain 40 kilokaloria päivässä

Tapahtuneen jälkeen Tauski tajusi, että osa hänen terveysongelmistaan saattaa johtua ylipainosta. Hän jätti kaikki ylimääräiset rasvat, suolat ja sokerit pois. Hänen normaalisti käyttämänsä elintarvikkeet vaihtuivat kevyttuotteisiin, lisäksi hän ryhtyi valmistamaan smoothieita.

– Vedin tarkoituksella elimistön ihan lukkoon, ja söin pahimmillaan vain 40 kilokaloria päivässä. Jouduin pitämään kaappien kahvoista kiinni, että pysyin pystyssä.

– Valitsen nykyään aina rasvattomimman vaihtoehdon. Esimerkiksi kolmeprosenttinen fetajuusto maistuu aivan samalle kuin 30-prosenttinen, Tauski sanoo.
– Valitsen nykyään aina rasvattomimman vaihtoehdon. Esimerkiksi kolmeprosenttinen fetajuusto maistuu aivan samalle kuin 30-prosenttinen, Tauski sanoo.

 

Lue myös: Henna Peltosesta eronnut Tauski haaveilee vielä yhdestä lapsesta: ”Sen jälkeen vedän housut jalkaan ja pidän tiukasti kiinni!”

Laihtuminen kuitenkin pysähtyi, ja Tauski turvautui vielä rajumpiin keinoihin.

– Hain apteekista ulostuslääkkeitä, sillä en saanut elimistöä toimimaan ilman niitä. Käytin kovimpina päivinä jopa suppoja. Lääkäri huusi minulle, että tällaista ei saisi tehdä. Mutta nyt olen voittaja, kolmessa kuukaudessa 20 kiloa laihduttanut laulaja sanoo.

Teksti:Kirsi Pöllänen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Matti Matikainen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!