Henna Kalinainen

Rajusti kiusattu kohukaunotar Henna Kalinainen: Harkitsin itsemurhaa!

25.06.2020 07:04

Tosi-tv-kasvo Henna Kalinainen, 31, kohtaa jatkuvasti ennakkoluuloja menneisyytensä takia.

– Olen maksanut kovan hinnan siitä, että olen kaikkien tuntema Henna Kalinainen. Joudun tekemään tuplatyön hakiessani työpaikkaa tai tutustuessani uusiin ihmisiin. Joudun näyttämään, että olen oikeasti hyvä ihminen, Henna Kalinainen kertoo.

Lue myös: Vau, mikä ulkonäkömuutos! Hoikistuneen Henna Kalinaisen tuore selfie-kuva ihastuttaa: "Kunnon hottis on palannut" - katso!

Henna nousi julkisuuteen ryhdyttyään salasuhteeseen jalkapalloilija Mikael Forssellin kanssa. Pian sen jälkeen hän osallistui Big Brotheriin ja lukuisiin muihin tosi-tv-ohjelmiin.

Henna nähdään tulevaisuudessakin televisiossa. – Ohjelma kuvattiin keväällä!
Henna nähdään tulevaisuudessakin televisiossa. – Ohjelma kuvattiin keväällä!

Haukkumiset satuttavat

Henna on kokenut muuttuneen ulkonäkönsä takia rajua arvostelua.

– Ihmiset ajattelivat, että olen julkista riistaa ja minulle voi sanoa ihan mitä tahansa. Minua on haukuttu norsun kokoiseksi ja läskiksi. Pahimpia ovat olleet humalaiset ihmiset ravintoloissa.

– Haukkumiset ovat satuttaneet niin paljon, että minulla on ollut itsetuhoisia ajatuksia. Olen ajatellut, ettei minun kannata enää edes elää. Hakeuduin sairaalahoitoon, mutta lopetin hoidon kesken. Nyt kaikki on paremmin kuin hyvin.

 

Lue lisää Hennasta torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Seiska tuo iloa elämään! Autamme nyt lukijoitamme joka kuukausi. Tunnetko jonkun, joka on avun tarpeessa? Auta läheistäsi ja ilmoita hänestä meille!

Teksti: Petri Voutilainen
Kuvat: Pasi Murto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!